BestMusic.ro » Smiley » Smiley - Nu deranjati (single nou)

Smiley - Nu deranjati (single nou)

Smiley - Nu deranjati (single nou)

Valentine's Day aduce din partea echipei HaHaHa Production un nou single Smiley, prin care solistul revine la versurile de dragoste dupa ce toata iarna a visat la cai verzi pe pereti. "Nu deranjati" se numeste piesa si poate fi ascultata mai jos.

Piesa a fost compusa de Smiley impreuna cu Serban Cazan si Stefan Sprianu, iar versurile sunt scrise chiar de Smiley. "Nu deranjati" se va regasi pe cel de-al treilea album al solistului, pe care noi l-am inclus in topul celor mai asteptate materiale din 2013.


""Nu deranjati" e o piesa care da bine oricand in urechile persoanei iubite. Vorbeste despre toate lucrurile pe care de multe ori nu reusesti sa i le spui cu voce tare si vine in ajutorul tau atunci cand simti ca nu-ti gasesti cuvintele" spune Smiley.

Tot de la Hahaha Production a venit astazi si noul single Alex Velea & Cabron - "Fantezii", care nu este la romantica precum aceasta, ci se adreseaza laturii mai wild a iubirii.

Nu uitati ca pe Smiley il puteti vedea maine, 15 februarie, la True Club, unde noul single "Nu deranjati" nu va lipsi din playlist! Bilete gasiti online pe www.iabilet.ro si www.bestmusic.ro/bilete.

Cum vi se pare piesa?

Smiley - Nu deranjati (audio)
Mai multe stiri despre: singleuri 2013  chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 14 Februarie 2013 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/