BestMusic.ro » Smiley »   Smiley se lasa „Purtat de vant” si ajunge la Gina Pistol

  Smiley se lasa „Purtat de vant” si ajunge la Gina Pistol

  Smiley se lasa „Purtat de vant” si ajunge la Gina Pistol

Smiley se lasa "Purtat de vant” in al treilea episod din serialul muzical "Mai mult de-o viata” in care apare in premiera si Gina Pistol.

Dupa ce primele doua episoade ale serialului, "Locul sfinteste omul” si "Nu mai exista dup-aia”, au spus povestea copilariei fericite si a adolescentei tumultuoase a trei buni prieteni, "Purtat de vant” aduce in prim plan lupta personajului principal de a pastra bucuria, simplitatea si esenta vietii, dincolo de drumul succesului si al visului implinit.

"Jumate din mine ar merge doar pe drumul spre succes, dar cealalta parte spune ce rost, daca nu traiesc?! Vreau sa ma opresc din cand in cand, sa ma simt ca-n prima zi pe Pamant, sa ma bucur doar pentru ca SUNT si apoi sa ma las purtat de vant.”, spune refrenul piesei care rezuma nevoia de refugiu in universul propriu a personajului care se daruieste mult celor din jur si drumului profesional.

"Orice om ajunge in punctul in care realizeaza ca viata este cu de toate si ca e bine ca el sa invete sa se imparta intre profesie, indiferent care ar fi aceasta, si universul lui cu tot ceea ce este esential: familie, prieteni, distractie, pasiuni, evadari. "Purtat de vant” este strigatul interior al oricarui om implinit profesional care tanjeste dupa putin timp pentru el si pentru ceea ce conteaza in viata. Este o gura de libertate intr-o mare de "trebuie” care poate ajunge sa ne inghita anii fara ca noi sa-i mai traim cu adevarat.”, povesteste Smiley.

"Purtat de vant”, a treia din seria de 5 piese care stau la baza serialului muzical "Mai mult de-o viata”, este co-productie HaHaHa Production si Cat Music, are versurile compuse de Andrei Tiberiu Maria (Smiley) si Alexandru Stancu (JUNO), muzica semnata de Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Alexandru Stancu (JUNO) si Vladimir Coman-Popescu si productia realizata de Vladimir Coman-Popescu.

Lansat episod cu episod pe canalul de YouTube al artistului Smiley, serialul muzical "Mai mult de-o viata”, compus din 5 episoade construite ca scurt-metraje care leaga muzical si cinematografic etapele unei povesti de iubire fara sfarsit, are scenariul scris de Iulian Moga, regia poarta semnatura lui Kobzzon, muzica este compusa, produsa si inregistrata in studiourile HaHaHa Production, iar proiectul este co-productie HaHaHa Production si Cat Music.
Publicat pe 14 Ianuarie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram