BestMusic.ro » Smiley »   Smiley si Satra B.E.N.Z. si-au filmat singuri videoclipul piesei „Bani multi (Fii tot ce poti)”, doar cu telefonul   

  Smiley si Satra B.E.N.Z. si-au filmat singuri videoclipul piesei „Bani multi (Fii tot ce poti)”, doar cu telefonul   

  Smiley si Satra B.E.N.Z. si-au filmat singuri videoclipul piesei „Bani multi (Fii tot ce poti)”, doar cu telefonul 
 

Smiley si Satra B.E.N.Z. raspund DA comentariilor primite si isi continua colaborarea-soc cu filmarea si lansarea videoclipului piesei reintitulate "Bani multi ("Fii tot ce poti”)” dupa reactiile bune obtinute pe platformele de streaming la doar o saptamana de la prima ei auditie in spatiul public care au plasat-o printre cele mai ascultate piese de pe canalul de Spotify a lui Smiley.

Reactiile oamenilor i-au pus la treaba pe cei 5 artisti care au hotarat sa faca pe loc cel mai rapid, natural si neprelucrat clip din carierele lor, folosindu-se doar de telefon si de creativitate.

"Sa vezi, ca sa crezi! Am primit foarte multe comentarii si reactii dupa lansarea piesei cu Satra B.E.N.Z., cele mai multe ne cereau sa mergem mai departe cu ea, sa nu ne oprim la audio, ca oamenii vor sa ne vada, de parca n-ar crede ca noi am facut o piesa impreuna pana nu ne si vad cu ochii lor. Mi s-a parut tare si am vorbit cu baietii sa facem repede un clip simplu si nebun, asa cum e si piesa noastra. Asa ca am decis sa facem, asa cum fac toti copiii din ziua de azi, un clip simplu, filmat doar cu telefonul, ca sa fie dinamic, firesc si sa ne arate asa cum suntem.”, a povestit Smiley despre ideea clipului filmat integral cu telefonul, ce poarta semnatura regizorala al lui Ramon Laurentiu Militaru.

Super Ed, Keed, Lu-K Beats, Nosfe, cei patru artisti din trupa Satra B.E.N.Z., aleg sa mearga mai departe in relatia cu Smiley si sa caute intersectiile creative din stilurile lor muzicale: "Pentru Satra B.E.N.Z. colaborarea cu Smiley a reprezentat oportunitatea de a compune si interpreta muzica alaturi de un artist pe care il admira si respecta. A reprezentat, de asemenea, o buna ocazie de a experimenta o zona muzicala diferita semnificativ de a noastra. Cel mai mult din acest proiect ne place rezulatul final, adica piesa. Ne dorim ca atunci cand asculta melodia, oamenii sa se simta inspirati si cu dorinta de a deveni cea mai buna versiune a lor.”, au marturisit artistii din Satra B.E.N.Z. despre colaborarea din "Fii tot ce poti”, considerata ca fiind cea mai socanta din industria muzicala romaneasca in 2022.

"Fii tot ce poti” este parte din coloana sonora a filmului "Legatii”, regizat de Iura Luncasu, in care Smiley si Satra B.E.N.Z. apar si in distributie, si care va avea premiera pe data de 20 aprilie, pe Netflix.

Co-productie HaHaHa Production, Cat Music si Roton, piesa "Bani multi ("Fii tot ce poti”)” are muzica semnata de Roland Kiss, Lucian Nagy, Andrei-Tiberiu Maria (Smiley), Vlad Munteanu (Doc), Emilian Nechifor, Nosfe, Keed, Super ED, PRNY, versurile scrise de Andrei-Tiberiu Maria (Smiley), Darius Vlad Cretan (Nosfe), Bogdan David Ionita (Keed), Catalin Guta (Super ED), Vlad Munteanu (Doc), Emilian Nechifor si productia muzicala realizata de Roland Kiss, Lucian Nagy.
Publicat pe 19 Aprilie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram