BestMusic.ro » Snap! » Snap! revine la Bucuresti

Snap! revine la Bucuresti

Snap! revine la Bucuresti

Snap!, una dintre cele mai populare trupe ale anilor '90, va reveni in Romania luna viitoare.

Trupa va concerta pe 14 februarie in clubul bucurestean The Silver Church, cu ocazia petrecerii "Valentine's Extravaganza".

Snap! s-a infiintat in 1989 la initiativa producatorilor germani Michael Munzing si Luca Anzilotti. Primul mare succes este "The Power". Ulterior, formatia a mai lansat si alte hit-uri: "Exterminate", "Do You See The Light? (Looking For)", "The Cult of Snap".

Snap! a concertat pentru prima oara in Romania pe 1 octombrie 1992, in deschidere show-ului sustinut de Michael Jackson la Bucuresti.

Biletele pentru concertul din 14 februarie sunt in in numar limitat si se pot achizitiona fie in avans, din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online, pe eventim.ro), fie in seara evenimentului, de la intrarea in club. Exista doua categorii de bilete: 49 lei (regular), 79 lei (VIP - cu locuri rezervate la masa).

Autor: Catalin Pavel
Mai multe stiri despre: Bucuresti  concerte 2012 
Publicat pe 18 Ianuarie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram