BestMusic.ro » Sore » Biografie Sore

Biografie Sore

Sore

Sore Mihalache, cantareata de muzica dance, s-a nascut pe data de 3 noiembrie 1989.

La 5 ani, Sore Mihalache urca pentru prima data pe scena unui festival. La 10 ani o imita pe Natalia Oreiro si castiga locul III la concursul `Ploaia stelutelor`, la 11 ani facea parte, pentru prima data, dintr-o trupa de fete. Dolly se numea proiectul. Alaturi de alte trei fete, Sore a lansat piese precum `In Weekend`, `Hei, Tarzan Tarzan`, `Am capul in nori` si `Draga Johnny`.

In 2002, trupa Dolly s-a destramat si nimeni n-a mai stiut nimic de cele patru fete. Asta pana intr-o zi din 2009, cand un grup de tineri au inceput sa faca furori la posturile de radio cu piesa `Beautiful Lover`.

Dintre cele patru Dolly, numai Sore Mihalache a ramas in prim-plan. Alaturi de doi buni amici, ea a pus bazele proiectului Crazy Win. Primul lor single, `Crazy Win` a fost produs de Play & Win, producatorii Innei.

Timp de un an de zile, trupa Crazy Win a cunoscut un succes incredibil cu `Beautiful Lover`. Intre timp, Sore Mihalache s-a remarcat nu doar pe plan profesional, ci si pe plan personal.
In toamna lui 2009, toate ziarele scriau despre relatia de iubire dintre Sore si cel mai simpatic actor de comedie, Mihai Bendeac.

Desi a declarat mereu ca este fericita cu Mihai Bendeac, dupa cateva luni de relatie Sore a ales sa se desparta de el.

In vara lui 2010, Crazy Win a scos cel de-al doilea single, `Rock This Party`, insa succesul n-a mai fost de partea cantaretilor.

Sore Mihalache a fost cooptata de Cici de la Sistem intr-un proiect de cover-uri interpretate live in toata tara.

Anul 2011 a venit cu o noua provocare pentru Sore Mihalache. Cantareata a fost distribuita in primul serial muzical din Romania, `Pariu cu viata`. In acelasi timp, Sore a intrat in cel mai mare grup muzical din Romania, La La Band, alaturi de alti 18 tineri talentati. Trupa La La Band, considerata echivalentul romanesc al celebrului grup RBD, poate fi vazuta in fiecare episod `Pariu cu viata`.

In vara lui 2011, Sore Mihalache a semnat un contract cu MediaPro Music. Primul ei single solo se intituleaza `Love Is Music`.

In `Pariu cu viata`, Sore interpreteaza rolul negativ al Sarei Nastase.