BestMusic.ro » Sore » Sore vrea sa devina mamica la 27 de ani

Sore vrea sa devina mamica la 27 de ani

Sore vrea sa devina mamica la 27 de ani

Sore, una dintre membrele grupului LaLa Band, si-a facut deja planul pentru urmatorii cinci ani.

Cantareata si actrita in varsta de 22 de ani spune ca peste trei ani isi doreste sa imbrace rochia de mireasa, iar la 27 de ani sa devina mamica.

"In planul meu ideal de viata, as fi mireasa pe la 24-25 de ani si la 27 ar veni un bebe... Sa vedem daca imi reuseste!", a declarat Sore intr-un interviu pentru click.ro.

Sore a absolvit Facultatea de Arte (Regie de Film si TV), a urmat cursuri de actorie si a jucat pana in prezent intr-un scurtmetraj. Primul rol adevarat este cel al Sarei din serialul "Pariu cu viata", difuzat de Pro TV.

Sore a povestit in acelasi interviu si despre cum a reusit sa fie cooptata in serialul "Pariu cu viata":"Tocmai terminasem un curs de actorie, aveam la activ si un scurtmetraj si m-am gandit sa-mi trimit CV-ul pentru castinguri. Acesta a fost singura selectie la care m-am prezentat si, din fericire, am trecut-o. A fost emotionant, mi-am dorit din tot sufletul acest rol. Parca ceva mi-a spus ca a fost scris special pentru mine".

Autor: Catalin Pavel
Mai multe stiri despre: vedete  copii  pariu cu viata 
Publicat pe 06 Februarie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram