BestMusic.ro » Sore »   Sore si Adrian Sina fac echipa pentru piesa „Inima albastra”

  Sore si Adrian Sina fac echipa pentru piesa „Inima albastra”

  Sore si Adrian Sina fac echipa pentru piesa „Inima albastra”

Sore si Adrian Sina si-au unit fortele si lanseaza piesa "Inima albastra”, insotita si de un videoclip muzical sugestiv.

Aceasta este prima colaborare a celor doi artisti, despre care Sore a declarat:

"A fost dragoste la prima auditie, am simtit ca piesa facea parte din mine. Ma bucur tare pentru duetul acesta, ne doream sa colaboram impreuna de mai multi ani si cred ca lucrurile bune merita asteptate.”

Cantecul a fost compus de Adrian Sina, care a scris si versurile alaturi de Zanfir Maria Georgiana, Darabana Nicoleta si Radu Izabela-Mihaela. De instrumentalul track-ului s-au ocupat Andreas Oberg si Achim Dorin-Marian, cel din urma realizand si mix-ul si master-ul melodiei.

"Inima albastra” este o piesa de dragoste, nostalgica, care aduce in prezent o poveste de iubire din trecut. Aceasta reliefeaza faptul ca nepasarea si neglijenta pot transforma o "inima rosie” (ce poate fi interpretata drept o relatie plina de pasiune si emotie) intr-o "inima albastra” (mai precis, intr-o relatie distanta si rece).

Videoclipul, regizat de Ionut Trandafir, ii surprinde pe Sore si Adrian Sina in rolurile principale, intr-o sala de cinema, in timp ce acestia vizioneaza un film de dragoste. Desi initial, personajele par a fi straine, spre sfarsitul clipului putem deduce ca imaginile derulate pe marele ecran transpuneau, de fapt, relatia celor doi din trecut.
Publicat pe 26 Noiembrie 2021 de BestMusic.ro