BestMusic.ro » Space Needle » Concurs: Sabotage Winter Day cu Last Hope + altii

Concurs: Sabotage Winter Day cu Last Hope + altii


Sabotage incheie seria evenimentelor din acest an cu o editie speciala de iarna care ii va avea drept cap de afis pe membrii Last Hope – "the hardcore heroes from Bulgaria”. Alaturi de Last Hope, publicul va putea sa-i vada live si pe cei de la Gray Matters, Space Needle si Goodbye to Gravity, totul in cadrul Sabotage Winter Day, pe 14 decembrie, in club Fabrica din Bucuresti.

Bestmusic.ro ofera, prin tragere la sorti, o invitatie dubla la concert. Pentru a te inscrie in concurs intra pe pagina noastra de Facebook si urmeaza instructiunile.

Deadline: vineri, 12 decembrie.

Biletul va costa 20 de lei si va fi disponibil exclusiv la intrarea in club, in seara evenimentului.

Last Hope este una dintre cele mai cunoscute trupe din Bulgaria, recunoscuta in bransa drept una dintre putinele care mai pastreaza treaz spiritul hardcore autentic. Nascuta in 1995, aceasta a reusit sa-si consolideze de-a lungul celor aproape 20 de ani de cariera statutul de influencer nu doar pe scena bulgareasca de hardcore si punk ci si in comunitatea underground balcanica. In ultimii ani, trupa a devenit nelipsita din line-up-ul festivalurilor europene de profil, impartind scena cu numeroase alte nume ale genului precum Agnostic Front, Madball, Biohazard, Napalm Death, Murphy’s Law, Ignite, Backfire, 25 Ta Life, Anthrax, Stampin’ Ground, Integrity, D.R.I., Most Precious Blood, Caliban, Walls Of Jericho, Knuckledust, Merauder, Sworn Enemy, Since The Flood, Shattered Realm, Blood For Blood, Overkill, Exodus, Terror, Hatebreed sau Suicidal Tendencies. Recunoscuta pentru energia prestatiilor live, trupa a devenit un must see pentru iubitorii genului fiind unul dintre cele mai cunoscute nume hardcore ale Europei Centrale si de Est.

FB Event
Mai multe stiri despre: concursuri  going out  concerte 2014 
Publicat pe 09 Decembrie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram