BestMusic.ro » Space Needle »  Space Needle in deschidere la Black Label Society

 Space Needle in deschidere la Black Label Society


Pe 27 Iulie la Arenele Romane, inainte de legendarul Zakk Wylde si a sa iconica formatie Black Label Society ne facem incalzirea cu o trupa reprezentativa pe scena alternative/grunge romaneasca - Space Needle.

Povestea trupei a inceput cu Alex Purje, o chitara acustica si multe povesti ce asteptau sa fie cantate. Urmatorul capitol i-a adus in peisaj pe Nicolae Arama la chitara, pe Calina-Maria Curticapean la bas si pe Ati de Chile la tobe, care impartaseau aceeasi pasiune pentru muzica, in special pentru grunge. Totul s-a legat natural si asa a aparut primul album Space Needle, lansat in 2014. Una dintre piesele lor - "White cow”, o putem auzi deja pe pe coloana sonora a unei productii americane "Fright Night 2: New Blood”, o comedie cu vampiri, in regia lui Eduardo Rodriguez.

In vara anului 2015, Black Label Society revin la Bucuresti in forta, cu un show dedicat, la care fanii celebrei trupe vor avea ocazia sa se bucure de experienta live a unui concert heavy metal care va zgudui Arenele Romane si va arunca pletele in aer.

Trupa legendara de heavy metal care scrie in continuare istorie cu soundul lor inconfundabil va lua cu asalt Arenele Romane din Bucuresti, pe 27 iulie 2015. Titanii metalului vor umple moshpiturile atat cu piesele care i-au consacrat precum Stillborn, Suicide Messiah sau In This River cat si cu materialul puternic de pe cel mai nou album, "Catacombs of the Black Vatican”.

Dupa ce prima categorie de bilete la pret promotional s-a epuizat, au mai ramas foarte putine la pretul de 126 de lei, urmand ca pretul standard sa fie 156 de lei iar in ziua evenimentului, biletele se vor putea achizitiona la pretul de 176 de lei. Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim si magazinele partenere.

Evenimentul Black Label Society la Bucuresti este organizat de Phoenix Entertainment si sustinut de Ciuc Music si Rock FM.
Mai multe stiri despre: deschidere  deschidere concert 
Publicat pe 13 Mai 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram