BestMusic.ro » Speak » Speak si Raluca au lansat clipul piesei " Foc la Ghete"

Speak si Raluca au lansat clipul piesei " Foc la Ghete"


Vara asta caldura ne ia cu asalt si se lasa cu "Foc la ghete” – jocul de-a soarecele si pisica dintre Speak si Raluka.

Dupa ce au cucerit internetul cu prima lor colaborare, Speak si Raluka isi unesc fortele din nou si sunt pregatiti sa dea un nou sens expresiei "Foc la ghete”.

Cei doi artisti nu se lipsesc de comicul de situatie si de personaje in videoclipul piesei "Foc la ghete”, pentru care au lucrat cu regizorul Kobzzon. Focul la ghete a trecut din interior pe strazile din Bucuresti, unde artistii, impreuna cu personajele din videoclip, au filmat la temperaturi incendiare.

Piesa este compusa de catre Speak, alaturi de Alex Ghinea, iar mix-ul si masterul au fost realizate de Max Kissaru.

Speak a lansat pana in prezent numeroase piese, precum "Vocile din capul meu”, "A lu’ Mamaia” (alaturi de Delia), "Prada de razboi” (feat. Brighi & Cabron), "Profund”, track-uri pentru care a lucrat si pe partea de compozitie. Pe langa colaborarile de succes cu Delia, Brighi, Raluka, Feli, Alex Velea, Speak are un vlog pe care posteaza continut saptamanal, unde a adunat o comunitate de peste 100.000 de abonati.
Mai multe stiri despre: colaborari muzicale  piesa noua 2018  videoclip nou 2018 
Publicat pe 05 Iulie 2018 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram