BestMusic.ro » Spin » Interviu video cu Spin pe BestMusic

Interviu video cu Spin pe BestMusic

Interviu video cu Spin pe BestMusic

Saptamana trecuta, trupa Spin a filmat un nou clip, la piesa `Amintirea Ta`. Printre altele, am aflat ca Spin-ii s-au implicat in diferite campanii si ca au pregatit un videoclip cu o poveste cutremuratoare, in care protagonistii sunt Dan Bordeianu si Raluca Aprodu.

`Suntem niste nebuni`, asa ii caracterizeaza Roxana pe componentii Spin si, implicit pe sine.

Clipul `Amintirea Ta` a fost filmat in Coyote Cafe, iar Roxana, vorbareata trupei, alaturi de Catalin (Ca-ta-lin, Ca-ta-lin!!! prietenii stiu de ce) a spus ca piesa a fost aleasa pentru ca a avut un succes foarte mare in concerte. In plus, va fi piesa care va incheia promovarea albumului ` Natural `, lansat in 2006.

`Povestea este a unui cuplu de tineri indragostiti (Dan Bordeianu si Raluca Aprodu) care se confrunta cu o situatie tragica.

El capata o imposibilitate de a se misca, ajunge intr-un carucior cu rotile. In momentul acela incearca sa o alunge, pentru ca se simte inutil, insa ea nu vrea sa renunte. Vrea sa ramana langa el si sa-l ingrijeasca.

Povestea nu are final. Fiecare interpreteaza cum vrea`. Afla mai multe despre noul clip Spin , `Amintirea Ta` din partea I a interviului video.

`Trupa Spin vine cu o chestie foarte misto`... aflati despre ce este vorba in partea a doua a interviului. Tot in aceasta parte poti afla cum a ajuns Roxana sa vanda servetele umede la Piata Unirii. Si nu e vorba de recesiune.

2008 a fost un an deosebit pentru formatia Spin . `Cea mai mare realizare este maturizare si solidificarea relatiei dintre noi`. Solo de tobe, anul tobosarului?! Vezi partea a III-a a interviului si lamureste-te ce-i cu noul sound pe care Spin il aduce din 2009.

Vezi making of-ul clipului `Amintirea Ta` AICI.

Bestmusic
Mai multe stiri despre: interviu  clip  spin 
Publicat pe 09 Decembrie 2008 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu