BestMusic.ro » Spin » Spinii canta amuzati despre despartire in clipul `Sunt fericita`

Spinii canta amuzati despre despartire in clipul `Sunt fericita`

Spinii canta amuzati despre despartire in clipul `Sunt fericita`

`Pe cate iubiri, pe atatea despartiri`, acesta pare sa fie leit-motivul noului videoclip semnat Spin! Roxana si cei patru baieti din trupa canta intr-un nou clip, realizat pentru piesa `Sunt fericita`, de pe albumul ` Natural `, despre cum o despartire poate fi privita ca un nou inceput.

Regizat de Vlad Feier, clipul a fost realizat in decurs de doua zile, Bucurestiul fiindu-le spinilor platou de filmare.

`Clipul, la fel ca si piesa in sine, are o poveste cat se poate de simpla si de des intalnita: o cearta intre indragostiti. Eu joc rolul prietenei care, dupa o discutie aprinsa cu iubitul, pleaca la o petrecere cu gasca. Cu toate ca noi cantam despre o despartire, clipul este foarte vesel si colorat, sperand astfel sa se inteleaga ca lumea continua sa se invarta chiar si dupa o cearta. Este, intr-adevar, un clip foarte diferit fata de tot ce am facut pana acum`, a declarat Roxana, solista trupei Spin.

Membrii formatiei, care se afla la a treia colaborare de acest gen cu Vlad Feier, au povestit ca cea mai mare parte a timpului au lucrat noaptea, grabindu-se sa termine de filmat toate cadrele pana ce soarele rasarea.

`A fost destul de obositor, dar, daca rezultatul va fi cel asteptat, inseamna ca totul a meritat!`, a marturisit Roxana.

Videoclipul `Sunt fericita` va putea fi urmarit in curand pe toate posturile de specialitate.

MediaPro Music
Publicat pe 21 Mai 2007 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu