BestMusic.ro » St Vincent » Noul single St. Vincent, "Teenage Talk" este acum disponibil la streaming (audio) 

Noul single St. Vincent, "Teenage Talk" este acum disponibil la streaming (audio) 

Noul single St. Vincent, "Teenage Talk" este acum disponibil la streaming (audio) 

La inceputul lunii trecute o piesa care nu mai fusesem pana atunci auzita a artistei St. Vincent a aparut intr-un episode al serialului Girls, difuzat de HBO. Piesa a inchis episodul din acest weekend si chiar daca single-ul nu era inca lansat in mod oficial, o versiune a "scapat" in mediul online.

Astazi, St. Vincent a pus la streaming noul single via Spotify. St. Vincent isi va continua in mai turneul din Statele Unite, imediat dupa ce isi va face prezenta la Coachella Music Festival.

Pentru cei care nu stiu, numele adevarat al lui St. Vincent este Anne Erin "Annie" Clark. Ea si-a inceput cariera muzicala in trupa The Polyphonic Spree si in trupa de turneu a lui Sufjan Steven. In 2006, artista si-a format propria trupa. Un an mai tarziu, a lansat materialul de debut "Marry Me". A fost urmat de "Actor" in 2009 si "Strange Mercy" in 2011. Al patrulea album de studio care ii poarta numele de scena a fost lansat in februarie 2014, iar in acest an a castigat premiul Grammy la categoria Best Alternative Album.




Mai multe stiri despre: streaming  single nou  piesa noua 2015 
Publicat pe 07 Aprilie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram