BestMusic.ro » Stefan Banica Jr. »   Concert "Party In The Park" cu STEFAN BANICA pe 25 septembrie la Gradina de Vara Herastrau  

  Concert "Party In The Park" cu STEFAN BANICA pe 25 septembrie la Gradina de Vara Herastrau  

  Concert "Party In The Park" cu STEFAN BANICA pe 25 septembrie la Gradina de Vara Herastrau
 

STEFAN BANICA revine in fata publicului, cu un nou concert derulat sub titulatura sugestiva "Party In The Park!" Show-ul toamnei se va desfasura pe 25 septembrie la Gradina de Vara Herastrau a Teatrului Constantin Tanase. Bucuria reintalnirii cu publicul va fi celebrata in ritm de Rock’n’Roll, cu hituri unul si unul.

"Party In The Park” e un concept muzical pe care vreau sa-l incepem in aceasta perioada in care o seara in parc poate fi petrecuta intr-o atmosfera relaxata, cu familia sau cu prietenii, unde vreau sa cantam, sa dansam, sa radem impreuna si, timp de aproape doua ore, sa uitam de orice grija. Abia astept sa ne revedem fata in fata pe 25 septembrie!" – a declarat Stefan Banica.

Stefan Banica este deja familiarizat cu Gradina de Vara Herastrau din perioada verii, cand a urcat pe scena in dublu-rol, in piesa de teatru "La Pulce". Pe 25 septembrie va fi insa prima data cand scena din inima parcului va gazdui o productie de anvergura unui concert Stefan Banica. Cei prezenti se vor bucura de un mix de hituri lansate de-a lungul anilor de Stefan si de un show pe cinste. STEFAN BANICA si ai sai Rock'n'Roll Band si The 50s vor aduce din nou pe scena refrenele de care v-a fost dor si concertul pe care il asteptati de multa vreme! Invitatii surpriza vor completa programul unei seri ce va va merge la suflet.

Actor, compozitor, interpret, regizor, personalitate tv, producator, cu o cariera de peste 35 de ani, Stefan Banica a deschis drumul productiilor muzicale de amploare din Romania.

Adevarat recordman in materie de audienta, Stefan Banica a stabilit performanta dupa performanta de-a lungul carierei muzicale: concertele sale de Craciun, devenite adevarata traditie, sunt cea mai longeviva si complexa productie muzicala a unui artist roman si s-au desfasurat de 76 de ori cu casa inchisa.

Cu 16 albume de autor, premiate cu 6 discuri de aur si 2 de platina, zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri in film si teatru, Stefan Banica este unul din cei mai prolifici performeri din Romania si un exemplu de profesionalism si versatilitate artistica.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 03 Septembrie 2021 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/