BestMusic.ro » Stefan Banica Jr. » Stefan Banica si Andra au facut show la Sala Palatului (poze, video)

Stefan Banica si Andra au facut show la Sala Palatului (poze, video)


Stefan Banica a sarbatorit zece ani de la debutul traditionalelor sale concerte de Craciun la Sala Palatului. Anul acesta, artistul a urcat cinci seri la rand pe scena, insa nu singur, ci alaturi de invitatii sai speciali: Andra, Madalina Lefter si Nikki McCoy.

Miile de spectatori care au umplut Sala Palatului au avut parte de showuri de zile mari. Stefan Banica Jr. a invitat-o pe scena pe Andra, alaturi de care a interpretat cateva melodii. Publicul a fost extraziat sa auda duetul `Time Of My Life` din celebrul film `Dirty Dancing`.

`Ca de obicei, cand ma aflu pe scena impreuna cu Stefan Banica ma simt exceptional! Ii multumesc deci ca m-a invitat la concertele lui aniversare la Sala Palatului, a fost o placere sa cantam in duet`, a scris Andra pe Facebook.

POZE CONCERT STEFAN BANICA SALA PALATULUI

O alta invitata speciala la concerele de Craciun ale lui Stefan Banica a fost pustoiaca Madalina Lefter. Are 13 ani, dar a cucerit Italia cu vocea sa exceptionala. Cei doi artisti nu sunt la prima colaborare muzicala. La Sala Palatului, Stefan Banica a cantat si cu solista de origine americana Nikki McCoy. Aceasta a cantat cu Gloria Gaynor, Whitney Houston si Jennifer Rush, printre altii.

Stefan Banica & Andra

Stefan Banica & Madalina Lefter

Mai multe stiri despre: colaborari  concerte Craciun Stefan Banica  concerte 2011  concerte craciun 2011 
Publicat pe 19 Decembrie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram