BestMusic.ro » Stefan Banica Jr. »   Stefan Banica si Lavinia colaboreaza pentru prima data pentru piesa „Craciunul, vine Craciunul”

  Stefan Banica si Lavinia colaboreaza pentru prima data pentru piesa „Craciunul, vine Craciunul”

  Stefan Banica si Lavinia colaboreaza pentru prima data pentru piesa „Craciunul, vine Craciunul”

Vine Craciunul, iar Stefan Banica ne-a pregatit o noua versiune speciala a piesei sale "Craciunul, vine Craciunul”, de data aceasta alaturi de sotia sa, Lavinia. Acest cantec este cu atat mai deosebit intrucat marcheaza prima colaborare muzicala a celor doi de pana in prezent.

Colindul a fost scris si compus de Stefan Banica, iar de productie s-a ocupat Tiberiu Steco. Piesa vine insotita si de un clip muzical, regizat de Stefan Banica si Catalin Bugean. Videoclipul ii surprinde pe cei doi artisti intr-un decor de poveste, in timp ce Stefan Banica interpreteaza piesa la pian, iar Lavina isi face o intrare spectaculoasa si i se alatura pentru a canta impreuna.

Stefan poarta un costum alb, iar Lavinia o superba rochie rosie, culori asociate cu cel mai indragit si asteptat personaj din aceasta perioada magica, si anume Mos Craciun. Mesajul piesei reuneste sentimetele de iubire, fericire si apropiere pe care oamenii le simt in preajma si in timpul sarbatorilor, cand sunt alaturi de cei dragi.

Stefan Banica este singurul artist roman care sustine anual doua productii muzicale de anvergura, ambele inregistrand cea mai mare longevitate in peisajul muzical romanesc: celebrul concert de Craciun (19 ani consecutiv) si concertele din luna martie, dedicate Zilei Femeii (ce s-au desfasurat pentru al 11-lea an consecutiv). Cu o cariera impresionanta, de peste 30 de ani, in muzica, film, teatru si televiziune, Stefan Banica este unul dintre cei mai iubiti si complecsi artisti romani si reprezinta un adevarat brand in showbiz-ul din Romania.

Lavinia este o prezenta constanta pe piata muzicala din Romania, inca din 2003. De-a lungul timpului, frumoasa artista a lansat piese in limba engleza, romana, dar si spaniola, dintre care amintim: ”Replica de cinema”, "Honey Boy”, "Dragoste cu imprumut”, "Aroma Del Amor” sau "Plangi, fata”.
Publicat pe 15 Decembrie 2021 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram