BestMusic.ro » Stefan Banica Jr. » Stefan Banica a cantat cu sala plina la Constanta, Piatra Neamt si Bacau

Stefan Banica a cantat cu sala plina la Constanta, Piatra Neamt si Bacau

Stefan Banica a cantat cu sala plina la Constanta, Piatra Neamt si Bacau

Cu un album proaspat lansat, "Altceva”, al 14-lea disc de autor din cariera, si un single nou - "Ce e dragostea?”, in colaborare cu Marius Moga - difuzat atat la radio, cat si la tv, Stefan Banica se afla in plin turneu de promovare a noului album, turneu care cuprinde 9 orase din tara (mai multe detalii pe site-ul www.stefanbanica.ro si pe pagina de facebook a artistului: http://www.facebook.com/StefanBanicaOfficial).

"Am inceput cu dreptul, cu Constanta, apoi Piatra Neamt si Bacau. Un public extrem de primitor, de receptiv, care a inteles sa transforme intalnirea noastra intr-o sarbatoare. Pentru mine a fost interesant sa vad reactiile oamenilor la noile piese de pe albumul "Altceva”. Astept si celelalte 6 concerte: Craiova – 10 noiembrie, Cluj – 11 noiembrie, Pitesti – 12 noiembrie, Ploiesti – 17 noiembrie, Iasi – 18 noiembrie si Brasov – 20 noiembrie. La finalul turneului, dupa reactiile oamenilor, imi voi da seama ce piese noi, de pe albumul "Altceva”, voi include in concertele de Craciun. Se preconizeaza un nou hit, dupa impactul la public, dar astept terminarea turneului, ca sa vad daca am avut dreptate.

Cumpara albumul Stefan Banica - Altceva din Bestmusic Shop

Multumesc publicului meu, care a umplut salile pana la refuz, un public format din mai multe generatii, ceea ce e onorant pentru mine, ca artist. Astept cu nerabdare sa ne vedem la urmatoarele concertele din cadrul turneului "Altceva”: Craiova, Cluj, Pitesti, Ploiesti, Iasi, Brasov." – a declarat Stefan Banica.

Cel mai nou single extras de pe albumul "Altceva” este "Ce e dragostea?”, featuring Marius Moga, iar videoclipul poate fi vazut mai jos.

Iubitorii muzicii lui Stefan Banica vor putea achizitiona, cu ocazia concertelor din cadrul turneului, noul album "Altceva” de la standurile special amenajate in foaierul salilor de spectacol, in cazul in care n-au optat pentru bilet categoria VIP. Spectatorii care au bilete VIP vor primi pachetul special VIP, care cuprinde: accesul separat in locatie prin intrarea laterala, semnalizata VIP, loc situat in zona premium a salii de spectacol, noul album "Altceva”, o sapca personalizata cu logo-autograf Stefan Banica, un card de autograf cu fotografia artistului si oportunitatea extraordinara de a-l intalni pe Stefan Banica, unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania.
Dupa spectacol, Stefan Banica se va intalni cu fanii sai pentru o sesiune de autografe, care va avea loc in zona special amenajata.

Pregateste-te pentru concertul toamnei! Stefan Banica – "Altceva” – in orasul tau! Au mai ramas 6 orase: Craiova, Cluj, Pitesti, Ploiesti, Iasi, Brasov! Fii acolo!
Mai multe stiri despre: concerte 2012 
Publicat pe 07 Noiembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram