BestMusic.ro » Stefan Banica » Stefan Banica, in juriul X Factor - oficial (video)

Stefan Banica, in juriul X Factor - oficial (video)

Stefan Banica, in juriul X Factor - oficial (video)

Antena 1 a confirmat oficial ca Stefan Banica va face parte din juriul X Factor in cel de-al patrulea sezon. Artistul a fost invitat la Observator pentru a da vestea cea mare telespectatorilor si sa vorbeasca despre noul sau rol in descoperirea talentelor muzicale.

"Antena 1 este o televiziune pe care o vad ca evolueaza puternic, realizeaza performanta, este un reper in materie de divertisment, iar drumul ei ascendent corespunde dorintei mele de evolutie profesionala in televiziune si, mai ales, de noi experiente, de noi emisiuni”, a declarat Stefan Banica.

"Propunerea Antenei 1 de a face parte din juriul X Factor este onoranta, am ales sa fac acest pas cu toata convingerea, mai ales ca vorbim despre o super-productie, un mare succes, atat in strainatate, cat si in Romania”, a mai spus artistul.

Colaborarea cu Antena 1 va avea loc si in cadrul altor proiecte, precizeaza Stefan Banica: "Traditionalul concert de Craciun, aflat la cel de-al 13-lea an consecutiv de existenta, care a generat pe parcursul acestor ani 50 de concerte sold-out la Sala Palatului, cu peste 250.000 de spectatori, va fi transmis de Antena 1”.
Mai multe stiri despre: emisiuni tv  juriu x factor  chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 14 Mai 2014 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/