BestMusic.ro » Stefan Hrusca » Programe muzicale de Sarbatori la TVR

Programe muzicale de Sarbatori la TVR


In perioada Sarbatorilor de Iarna, Televiziunea Romana va difuza o serie de programe cu specific muzical. Printre acestea se vor regasi atat concerte de sezon, cu colinde si muzica clasica, cat si o emisiune avandu-l ca invitat pe nimeni altul decat Stefan Hrusca, cel ce ne aduce in fiecare an bucuria colindelor din mosi-stramosi.

  • Sambata, 17 decembrie, pe TVR 1, la ora 23:00, Stefan Hrusca va fi invitatul Eugeniei Voda la emisiunea Profesionistii pentru un interviu cu intrebari directe si surprinzatoare. Fiti pe receptie pentru a-l cunoaste mai bine pe artistul care a ajuns un simbol al sarbatorilor de iarna romanesti prin concertele sale de Craciun.

  • Vineri, 23 decembrie, pe TVR Cultural, la ora 18:15, va fi difuzat Concertul cu Colinde de Craciun de la Essen. Din program vor face parte colinde de la Biserica Markt din Essen cantate de Art Kammerorchester din Timisoara, alaturi de cateva voci ale scolii noastre de canto: Marcel Rosca, Noemi Veres si Ovidiu Purce.

  • Sambata, 24 decembrie, pe TVR HD, de la ora 20:30, va fi difuzat un Concert de Colinde Americane. Acest program va prilejui o fascinanta calatorie in lumea cantecelor americane de Craciun. Invitati: Natalie Cole si David McCullough.

  • Duminica, 25 decembrie, pe TVR Cultural, de la ora 16:20, va fi difuzat un concert al celebrului pianist Havasi. Urmareste in concert unul dintre cei mai talentati tineri pianisti ai momentului si, totodata, cel mai rapid! Havasi isi inscrie in cariera noi recorduri cu Symphonic Red Concert Show.

  • Duminica, 1 ianuarie, pe TVR 1 si TVR HD, de la ora 12:15, va fi difuzat Concertul de Anul Nou de la Viena. Traditionalul concert va avea loc in Sala Golden din Musikverein, oferind un spectacol extraordinar de muzica clasica si dans.
Mai multe stiri despre: concerte tv 
Publicat pe 16 Decembrie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram