BestMusic.ro » Stefan Stan » Stefan Stan, Lora, Cornel Ilie si Monica Anghel au cantat pe scena Ateneului Roman (video)

Stefan Stan, Lora, Cornel Ilie si Monica Anghel au cantat pe scena Ateneului Roman (video)

Stefan Stan, Lora, Cornel Ilie si Monica Anghel au cantat pe scena Ateneului Roman (video)

Pe 18 decembrie, Primaria Bucuresti a organizat pe scena Ateneului Roman din Capitala un concert special la care au cantat Stefan Stan, Lora, Cornel Ilie (Vunk), Monica Anghel, Paula Seling, Jorge, Elena Gheorghe si Mitza (Bere gratis).

Cornel Ilie si Monica Anghel au interpretat piesa "Ploaie fara nori”, compusa de solistul trupei Vunk si inclusa pe cel mai nou album al trupei numit "Nu scapa nimeni (fara emotii)”. Cei doi artisti au incantat publicul prezent la eveniment, fiind acompaniati de Orchestra Radio, condusa de Ionel Tudor. Mai mult decat atat, "Ploaie fara nori” a fost singurul cantec compus de un artist ce a performat in acea seara pe scena, restul pieselor fiind piese din repertoriul international.

"Ce poate fi mai frumos pentru un artist decat sa-si cante muzica, acompaniat de orchestra, in Ateneul Roman? Piesa "Ploaie fara nori", pe care am cantat-o impreuna cu Monica Anghel este poate cel mai emotionant cantec de pe noul nostru album "Nu scapa nimeni(fara emotii)" . Sunt foarte fericit pentru ca am avut ocazia sa cant pe cea mai importanta scena artistica din Romania si alaturi de voci foarte importante din Romania." a declarat Cornel Ilie.

Si Lora si Stefan Stan au oferit un duet pe placul publicului, ei interpretand piesa "Unforgettable" a lui Nat King Cole, acompaniati de Orchestra Radio, iar la sfarsit, toti invitatii au cantat impreuna piesa "Feliz Navidad".

Cornel Ilie & Monica Anghel - Ploaie fara nori (Live la Ateneul Roman)

Lora & Stefan Stan - Unforgettable (Live la Ateneul Roman)
Mai multe stiri despre: concerte de Craciun  concerte 2012 
Publicat pe 20 Decembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram