BestMusic.ro » Stefan Stan » Stefan Stan s-a sarutat cu noua sa iubita in public (poze)

Stefan Stan s-a sarutat cu noua sa iubita in public (poze)

Stefan Stan s-a sarutat cu noua sa iubita in public (poze)

Stefan Stan este unul dintre cei mai titrati artisti ai momentului, iar acest lucru se datoreaza castigarii concursului "Vocea Romaniei" si aspectului fizic de invidiat. Recent, Stefan Stan si-a scos noua iubita in public si a sarutat-o chiar in fata camerelor foto.

Daca la inceputul acestui an declara ca nu are iubita, dar ca este asaltat de zeci de fane infocate, dorinice sa-l cunoasca mai bine, iata ca acum Stefan Stan este mai indragostit ca niciodata.

Interpretul a marturisit, recent, ca a incercat sa cucereasca o fata. Acum, el a fost surprins de fotografii ziarului Libertatea in timp ce isi saruta cu patos iubita. O cheama Andra, are 23 de ani si este absolventa de Jurnalism.

"Da, suntem impreuna. Ne iubim foarte mult si traiesc in fiecare zi clipe incredibile in compania lui Stefan. Am devenit un cuplu in urma cu o luna si jumatate si de atunci suntem nedespartiti. Am avut ocazia sa cunosc si latura romantica si, credeti-ma, e un om minunat", a marturisit Andra.

"Andra e inspiratia mea. Sunt norocos pentru ca o fata atat de frumoasa si de inteligenta a ales sa isi imparta viata cu mine", a declarat Stefan Stan pentru Libertatea.

http://poze2.bestmusic.ro/?mmid=0f534104598102f573

http://poze2.bestmusic.ro/?mmid=8dc591045987814e38

http://poze1.bestmusic.ro/?mmid=751351045997009ab7

Sursa foto: Libertatea
Mai multe stiri despre: inedit  iubita stefan stan 
Publicat pe 28 Februarie 2012 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu