BestMusic.ro » Stereophonics » Stereophonics, Ronnie Wood si Tom Jones au cantat impreuna pe aceeasi scena 

Stereophonics, Ronnie Wood si Tom Jones au cantat impreuna pe aceeasi scena 

Stereophonics, Ronnie Wood si Tom Jones au cantat impreuna pe aceeasi scena 

Chitaristul Rolling Stone a urcat seara pe scena cu Stereophonics in cadrul evenimentului Teenage Cancer Trust care a avut loc la Royal Albert Hall in Londra.

Trupa a cantat alaturi de Ronnie un cover al piesei "Ooh La La" care apartine trupei Faces, dar si un alt cover al piesei "Handbags And Galdrags" a lui Mike d`Abo.

De asemenea, Stereophonics au fost insotiti si de Tom Jones pentru piesa "Mama Told Me Not To Come".

La inceputul acestei saptamani, Ronie Wood a dezvaluit faptul ca va face public jurnalul pe care il avea la varsta de 17 ani. Cartea se va intitula "How Can It Be? A Rock&Roll Diary" si cuprinde pagini din jurnalele artistului.

Jurnalul a fost scris in perioada in care Ronnie era membru al formatiei The Birds.

The Birds era o formatie de blues din Marea Britanie care din pacate nu a rezistat mai mult de patru ani. S-a infiintat in 1964,iar la inceput formatia s-a numit The Thunderbirds. Membrii formatiei au inceput prin a canta in pub-uri locale, dar la scurt timp s-au extins si si-au format un intreg circuit al cluburilor mari.

"Cred ca lumea mea privata este jurnalul. Acesta arata ce program interesant aveam. Bateam tara in lung si-n lat in fiecare zi. Cu tineretea de partea noastra, a fost o aventura continua. Energia pe care o aveam era suficienta sa muncim in fiecare zi a saptamanii. Era suficenta sa "vanam" fetele, sa scriem piese, sa repetam si sa calatorim", a spus Ronnie intr-un interviu recent.

Cartea "How Can It Be? A Rock &Roll Diary" va fi disponibila intr-o editie limitata de 1.965 de copii. In 2007, Ronnie Wood a publicat cartea autobiografica intitulata "Ronnie".

Potrivit Billboard, The Rolling Stones se vor intoarce pe scena avand deja stabilite date pentru intalniri live cu fanii in America de Nord, in aceasta vara.

Din pacate trupa a fost nevoita sa amane datele concertelor de la finalul anului trecut, din cauza faptului ca partenera lui Mick Jagger, L`Wren Scott s-a sinucis in luna martie a anului trecut.
Mai multe stiri despre: concerte live  colaborari muzicale 
Publicat pe 24 Martie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram