BestMusic.ro » Stereophonics » Trupa Stereophonics, preferata fotbalistului englez Wayne Rooney

Trupa Stereophonics, preferata fotbalistului englez Wayne Rooney


Trupa Stereophonics a fost invitata de Coleen McLoughlin, proaspata sotie a lui Wayne Rooney , pentru a canta la petrecerea de nunta, care a avut loc zilele trecute. Totul a fost facut in mare secret, deoarece s-a dorit a fi o surpriza din partea miresei pentru tanarul atacant de la Manchester United.

Kelly Jones de la Stereophonics nu s-a lasat usor induplecat, si inaine de a canta a smuls cateva promisiuni de la mire: "Primul lucru pe care l-am facut a fost sa ii spun ca vom canta doar daca in sezonul urmator o sa joace pentru Leeds United si o sa isi schimbe nationalitatea devenind galez. Si ca sa nu ma pacaleasca l-am intrebat daca imi da asta in scris inainte de a incepe concertul!".

Se pare ca invitatii de la nunta au fost deosebit de impresionati, cantand timp de o ora fiecare vers alaturi de trupa.

Wayne Rooney este unul dintre cei mai bine platiti tineri jucatori din lume, iar nunta lui este considerata una dintre cele mai stralucitoare si mai asteptate evenimente mondene din ultimii 10 ani. Pentru a poza in exclusivitate evenimentul, revista OK! a platit 2.5 milioane de lire sterline!

Stereophonics va concerta vara aceasta in cadrul B’ESTFEST 2008, in cea de a treia zi a festivalului, pe 6 iulie. Produs de Emag!c Entertainment, B’ESTFEST 2008 va avea loc in cadrul complexului Romexpo, in zilele de 4, 5, 6, si respectiv 11 iulie - B’ESTFEST AFTERSHOCK.

Line-up-ul festivalului ii mai cuprinde pe Alanis Morissette , Cypress Hill , Unkle , Apollo 440 si Miss Platnum (4 iulie), Manic Street Preachers si Nouvelle Vague (5 iulie), Manu Chao , Roisin Murphy ( Moloko ), Nelly Furtado si Sunrise Avenue (6 iulie), Judas Priest , Primal Fear si Ross The Boss (11 iulie).

Biletele pentru B'ESTFEST au fost puse deja in vanzare, putand fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta si online, de pe www.myticket.ro. Biletele de o zi (4, 5 sau 6 iulie) costa 90 lei in pre-sale si 110 lei la intrare, iar biletele pentru AFTERSHOCK (11 iulie) costa 75 lei in pre-sale si 90 lei la intrare.

Abonamentele de trei zile (4, 5 si 6 iulie) sunt in numar limitat si costa 240 de lei, fiind disponibile doar in pre-sale. De asemenea, si biletele VIP sunt in numar limitat, fiind valabile numai pentru o singura zi de festival - 350 lei pentru 4, 5 sau 6 iulie, respectiv 185 lei, 135 lei sau 115 lei pentru AFTERSHOCK (11 iulie).

Sursa: Emagic Entertainement
Mai multe stiri despre: B`ESTFEST  Stereophonics 
Publicat pe 24 Iunie 2008 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram