BestMusic.ro » Stereosonic » Stereosonic: We Rollin’, primul videoclip din cariera (video)

Stereosonic: We Rollin’, primul videoclip din cariera (video)


Trupa Stereosonic incepe luna cu dreptul. Proiectul lui Dj Almud, care-l are ca producator executiv pe Dj Konstantin, lanseaza, astazi primul videoclip din cariera – We Rollin’.

`We Rollin, al doilea single al nostru, a avut un real succes prin cluburile din toata tara, asa ca, prin luna decembrie, am decis, impreuna cu Konstantin, sa ii facem si un clip. Prin urmare, ne-am adunat fortele si prietenii si am pus de-un video`, declara Almud.

Filmat pe parcursul unei luni intregi, videoclipul a avut o echipa cat se poate de iesita din tipare, regizorul fiind chiar la primul `gig` de gen.

Numele lui, Konstantin: `Este primul videoclip pe care il regizez, si, sincer, cred ca mi-a iesit destul de bine. Ce-i drept, nu cred ca ma descurcam asa de bine daca nu beneficiam si de ajutorul lui Edward Aninaru (fotograf), omul din spatele camerei, de sfaturile lui Almud si de mana talentata a lui Ciprian Florea, editorul nostru.`, povesteste Konstantin.

Povestea clipului este una cat se poate de simpla, una care vrea sa transmita un singur mesaj: muzica romaneasca sparge granitele si cucereste intreaga lume, party-ul este la ordinea zilei, iar buna-dispozitia nu trebuie sa lipseasca din meniul nimanui.

Lucru ce este subliniat de mai multi artisti romani, care-si fac aparitia in clip, rand pe rand si pe care ii veti descoperi cu placere.

`Le multumim tuturor celor care au participat la filmarea acestui clip. Multumim Alexandra Borona pentru make-up, Mirela Raicu pentru hair (Alexis Studio), Alina Dascalescu, styling, Sorin Simion, studio, Oana Calin, Gratiela Micu, Sanziana Iacob, figuratie, Cristian Stoicescu pentru ca a fost un manager de locatii extraordinar si lui Mircea Ionescu, asa, pentru ca ne este prieten`, au mai adaugat baietii.

Stereosonic - We Rollin' videoclip


Mai multe stiri despre: muzica 2011  muzica stereosonic  lansari videolcipuri  videoclipuri stereosonic 
Publicat pe 02 Februarie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram