BestMusic.ro » Steve Aoki » Biografie Steve Aoki

Biografie Steve Aoki

Steve Aoki

Steve Aoki, cunoscut si sub pseudonimul de Milionaire Kid s-a nascut la 30 noiembrie 1977, in Miami, America. Acesta este un artist important in planul muzicii electro-house, el detinand titlurile de muzician, producator si fondator al casei "Dim Mak Records".

In 2008 Aoki se lanseaza pe plan muzical, prin intermediul unui prim album, intitulat "Pillowface and His Airplane Chronicles". Dupa acest moment, postul de radio BBC l-a promovat pe tanarul artist cu piesa "Essential Mix".

Steve Aoki are propria sa casa de inregistrari, infiintata in anul 1996. Lui i se datoreaza succesul catorva artisti recunoscuti in plan international, cum ar fi MSTRKRFT, The Bloody Beetroots, Mustard Pimp, Klaxons, Scanners, Whitey, si Mystery Jets.

Aoki se poate lauda pana in momentul de fata si cu unele colaborari ce implica nume celebre.El a remixat piese pentru Drake, Lenny Kravitz, Bloc Party, Snoop Dogg, Robin Thicke, SPA, Kid Cudi, Chester French si Peaches. In martie 2010 Aoki a lansat "I''m In The House", o colaborare cu Zuper Blahq-alter ego-ul cantaretei Black Eyed Peas. Cantecul s-a clasat pe locul 29 in Singles Chart, din Marea Britanie, chiar din prima saptamana de la lansare.

Un alt amanunt interesant cu privire la activitatea lui Steve Aoki se refera la faptul ca din 2006 el este membru in consiliul fundatiei non-profit "Music Is Revolution Foundation". Fundatia ofera suportul necesar pentru a exista educatie muzicala si in scolile publice.

Artistul este bine clasat in topurile muzicale, datorita unor single-uri cum ar fi "Turbulence" (with Laidback Luke feat. Lil Jon), "No Beef", "Earthquakey People", Tornado" , "Ladi Dadi (Part II) sau "Livin my love".

Planurile lui Steve Aoki in ceea ce priveste viitorul nu se limiteaza strict la domeniul muzical. Astfel, aflam ca el este co-proprietar la un restaurant cu specific corean, are o companie care impresariaza artisti, detine o revista proprie, intitulata "Aoki", colaboreaza cu o fabrica de imbracaminte,etc.

Anul 2012 reprezinta pentru Steve Aoki anul in care o sa apara albumul "Wonderland".

Comentarii Steve Aoki