BestMusic.ro » Steve Vai »   Steve Vai, celebrul chitarist american, confirmat la conferinta Mastering the Music Business din Bucuresti  

  Steve Vai, celebrul chitarist american, confirmat la conferinta Mastering the Music Business din Bucuresti  

  Steve Vai, celebrul chitarist american, confirmat la conferinta Mastering the Music Business din Bucuresti
 

Veste buna pentru toti iubitorii de muzica si nu numai, Steve Vai, celebrul chitarist american si multiplu laureat Grammy, va participa la cea de-a sasea editie a conferintei Mastering the Music Business, primul si cel mai mare eveniment profesional organizat in Romania pe teme de industrie muzicala, programat in perioada 31 august - 2 septembrie 2021.

Alaturi de acesta, la MMB vor fi prezenti numerosi speakeri romani si internationali, din industria muzicala si din industriile adiacente, atat din Romania, cat si din Franta, Marea Britanie, Olanda, Estonia, Belgia, Polonia sau Statele Unite ale Americii.

Dan Fintescu, moderator MMB si Programs Director la Kiss FM, a declarat ca "sunt extrem de norocos ca voi avea sansa sa-l intervievez pe Steve Vai in cadrul conferintei. Este un artist complet, cu o viziune asupra muzicii greu de clasificat, dar cu siguranta unica, si de la care avem multe de invatat. De la skillurile lui extraordinare de chitarist si tehnicile de invatare pe care le aplica, pana la inovatiile sale celebre, cum ar fi chitarele Ibanez JEM si The Universe. Participantii la conferinta vor putea sa-i adreseze intrebari artistului si sunt nerabdator sa vad ce subiecte se vor dezbate.”

Chitarist virtuos, compozitor vizionar si producator desavarsit care sculpteaza sunetul muzical cu creativitate infinita si maiestrie tehnica, Steve Vai si-a uimit fanii de-a lungul anilor cu abilitatile sale exceptionale de chitara si muzicalitate. Vai a avut turnee in toata lumea ca artist solo, ca membru al G3, si alaturi de Frank Zappa, David lee Roth, Alcatrazz si Whitesnake. Cu o discografie de peste 60 de albume, Steve Vai este castigator a trei premii Grammy, avand 10 nominalizari si o lista impresionanta de recunoasteri pentru cel mai bun chitarist, de la diverse publicatii si organizatii.

Interviul cu Steve Vai va avea loc in mediul online si va transmis, in direct, in sala de conferinta. Alaturi de acesta, vor participa, intr-un format hibrid (cu prezenta fizica sau online), zeci de speakeri romani si internationali din industria muzicala, din peste 20 de tari, care vor aborda teme de interes pentru actorii din industria muzicala: schimbarile de paradigma in industria muzicala romaneasca si relatia ei cu autoritatile din Romania, cum s-au adaptat artistii la noua realitate, schimbarile la nivel mondial in publishing si vanzarile de cataloage mari, noile trenduri in genurile muzicale sau viitorul industriei muzicii live.

Cea de-a sasea editie a conferintei MMB va avea loc in perioada 31 august - 2 septembrie, intr-un format hibrid (online-offline), la Hotel Caro si Club Expirat. Biletele care permit accesul la conferinta s-au pus pe iabilet.ro: https://www.iabilet.ro/bilete-mastering-the-music-business-2021-44259/

Biletele cumparate pentru editia din 2020 vor garanta accesul la #MMB2021.

Despre MMB

Conferinta Mastering the Music Business este primul si cel mai mare eveniment profesional organizat in Romania pe teme de industrie muzicala. Evenimentul se adreseaza artistilor, managerilor, agentiilor de booking, agentiilor de PR muzical si celorlalti reprezentanti ai industriei - tour manageri, avocati, promoteri, reprezentati ai label-urilor majore si independente. In cele cinci editii de pana acum au participat peste 200 de speakeri din Romania, Europa si Statele Unite ale Americii. Conferinta MMB a fost infiintata in anul 2016 si este organizata de Asociatia RAW Music. Mastering the Music Business este sustinut de HEMI (Hub for the Exchange of Music Innovation), proiect co-finantat prin programul Europa Creativa. Cea de-a sasea editie este sponsorizata de Merlin.
Publicat pe 10 Iunie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu