BestMusic.ro » Steve Vai » Steve Vai Video Event, imagini in exclusivitate de pe noul DVD

Steve Vai Video Event, imagini in exclusivitate de pe noul DVD


Daca vreti sa urmariti in exclusivitate imagini de pe cel mai nou DVD al lui Steve Vai - `Where The Wild Things Are`, veti avea aceasta ocazie joi, 5 noiembrie, incepand cu ora 19.00, la Cafe Verona.

Acolo va vor asteapta o serie de invitati speciali gata sa va spuna lucruri inedite despre Steve Vai si cel mai nou material al sau.

Astfel, veti putea sta de vorba cu personalitati ca Alex Revenco (Jurnalul National), Berti Barbera (muzician, comentator muzica) si Doru Ionescu (realizator emisiuni la TVR) despre unul dintre cei mai mari chitaristi din lume.

De asemena, chitaristul Cristi Gram (unul dintre cei mai valorosi chitaristi romani) va sustine un mini recital pe aceeasi chitara ca a lui Steve Vai, Ibanez JEM 77 VBK.

Cel mai nou material discografic contine o colectie impresionanta a unora dintre cele mai cunoscute piese ale artistului inregistrate din concertul de la State Theatre (Minneapolis) al turneului `Sound Theories`.

`Were the Wild Things Are` este disponibil in magazine in format CD, DVD si Blue Ray – un produs distribuit in Romania exclusiv de A&A Records/ Warner Musci Licensee.

In ziua evenimentului, `Where The Wild Things Are`, precum si toate titlurile Steve Vai, pot fi achizionate chiar de la fata locului cu o reducere de 10%.

Sursa: A&A Records
Mai multe stiri despre: DVD  Cafe Verona 
Publicat pe 29 Octombrie 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram