BestMusic.ro » Liste » 10 piese ale anilor `80 - Part II

10 piese ale anilor `80 - Part II

 

Permanent, par mare, umeri lati, blugi spalati, fuste mini, jambiere, pantaloni de piele si multe culori. Cam asa se vad anii `80. Din punct de vedere muzical, anii `80 au insemnat o expozie de artisti care au scris file intregi in istoria muzicii. In 1981 a fost lansat MTV in Statele Unite, care a inceput sa difuzeze videoclipuri. Michael Jackson, Madonna, Duran Duran, sunt doar cativa artisti care au devenit adevarate fenomene. Ei dictau in tot ceea ce privea trend-ul, atat din punct de vedere muzical, cat si din punct de vedere al outfit-ului.

Tot in `80, muzica electronica si- a caldit incet dar sigur un loc pe scena insutriei si a ramas acolo pana in prezent. Cu siguranta sunt piese pe care le cunoasteti, pe care le-ati fredonat sau pe care ati dansat. De aceea, in fiecare vineri ne vom reaminti cateva dintre ele. Astazi urmeaza partea a doua! Enjoy!

 Mai multe stiri despre: lista  topuri muzicale 
Publicat pe 13 Martie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram