BestMusic.ro » Stiri » 5 locuri din care vezi Bucurestiul de sus 

5 locuri din care vezi Bucurestiul de sus 

5 locuri din care vezi Bucurestiul de sus 

Cel mai bine simti vibe-ul Bucurestiului atunci cand te plimbi pe strazi, bei o bere rece la terasele din Centru Vechi sau iesi la o tura cu motorul. Dar te-ai intrebat vreodata cum se vede totul de sus, de la inaltime? Daca nu, ar fi cazul sa iti pui aceasta intrebare, iar daca da, noi am incropit o lista cu 5 locuri din care poti admira Bucurestiul de sus.

1. Little Bucharest Old Town Hostel

Este vorba despre un hostel colorat, vesel, ce iti ofera cazare ieftina si o vedere pe masura spre cele mai faimoase strazi din Centrul Vechi: Smardan si Lipscani. In plus, Banca Nationala se vede in toata splendoarea ei atat z iua cat si in timpul noptii cand este luminata. Localizat fix in mijlocul petrecerii, a.k.a Centru Vechi, locul e perfect pentru a te bucura de savoarea vietii de noapte de aici. http://www.littlebucharest.ro/

2. Foisorul de Foc

Daca vrei o arhitescuta boema, intr-o zona ce pastreaza aerul anilor demult trecuti, arunca ceva de baut in geanta si da o fuga pana la Foisorul de Foc. Daca urci cateva etaje, te poti bucura de o imagine superba asupra bulevardului.

3. 18 Lounge

Ne-am gandit sa iti recomandam si un loc mai fancy, poate esti in the mood pentru asa ceva intr-o seara. Cum e sa bei un vin deasupra tuturor? Nu iti spunem, mergi tu si vezi.

4. SkyTower

Desi nu e deschis in permanenta, nu crezi ca merita sa fii cu ochii in patru pentru un selfie la etajul 34?! Intrarea e libera, voie buna sa fie.

5. Arcul de Triumf

Desi in renovare la acest moment, e un loc ce trebuie inclus in topul nostru. Daca te intrebai de ce numim Bucurestiul Micul Paris, e cazul sa urci in Arcul de Triumf si sa descoperi unul dintre motive.
Mai multe stiri despre: Bucuresti  going out 
Publicat pe 05 Mai 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram