BestMusic.ro » Stiri »  5Gang lanseaza al doilea show la Arenele Romane: doua show-uri in 24 de ore, pe 1 iunie

 5Gang lanseaza al doilea show la Arenele Romane: doua show-uri in 24 de ore, pe 1 iunie

 5Gang lanseaza al doilea show la Arenele Romane: doua show-uri in 24 de ore, pe 1 iunie

Dupa ce primul lor mare concert de la Arenele Romane a stabilit un record absolut pentru o trupa romaneasca, fiind sold out la scurt timp de la punerea in vanzare a biletelor, 5GANG lanseza acum, la cererea fanilor, al doilea show. Asa se face ca pe 1 iunie 2019, la Arenele Romane, fanii 5GANG vor avea parte de doua show-uri in 24 de ore, Powered by Virgin Radio.

Cel de-al doilea concert anuntat astazi se va desfasura inaintea celui sold out de la ora 19.00, iar biletele sunt acum disponibile pe https://bilete.5gang.ro/.

Numarul 1 in trending YouTube cu fiecare lansare, record de vizualizari, pozitii de top in charturile digitale si record absolut de vanzari pentru o trupa romaneasca la Arenele Romane, tinerii de la 5GANG au devenit rapid idolii unei generatii intregi. Cererea mare din partea fanilor a adus astfel pe agenda tinerilor inca un concert la Arenele Romane, care se va desfasura tot pe 1 iunie. Evenimentul va marca cea mai mare intalnire a adolescentilor cu trupa lor preferata si hiturile acesteia, alaturi de momente unice, pregatite special pentru comunitatea de fani.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.
Mai multe stiri despre: concerte 2019 
Publicat pe 06 Martie 2019 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu