BestMusic.ro » Stiri »   5GANG lanseaza piesa „VIP”

  5GANG lanseaza piesa „VIP”

  5GANG lanseaza piesa „VIP”

•In 24 de ore de la lansare a adunat deja peste 1 milion de vizualizari

•Piesa este numarul 1 in Trending pe YouTube

5GANG vine cu o piesa noua, "VIP”, care are un vibe pozitiv si promite sa devina o emblema a verii. Liderul trupei, Selly (Andrei Selaru), a regizat, produs si editat videoclipul: "Din iunie am inceput sa lucram la melodie. Versurile sunt scrise de mine si de Exploit. E o piesa de stare, de vibe, despre succes si cum te simti cand reusesti in ceea ce faci.”

Piesa "VIP” a ajuns la peste 1 milion de vizualizari in doar 24 de ore si este in trending pe locul 1, iar teaser-ul se afla pe locul 2 in trending.

De productia piesei melodiei s-a ocupat Quick – "legendarul” producator, care s-a implicat si in melodiile anterioare. Filmarile au decurs ca la carte, dupa cum ne povesteste Selly: "Am filmat 2 zile intr-un weekend, intr-un conac foarte mare si in magazinul Obsentum, cu care suntem prieteni. A fost cum ne place noua: locatie de lux, masini de lux si fete frumoase. Ne-am distrat foarte mult. Dincolo de rezultatul final, aceste filmari sunt ocazia perfecta de a ne vedea cu multi prieteni, de a socializa. As dori sa ii multumesc unui vechi prieten caruia i se spune "Cafea Alba” si care fost cameramanul de la clipul "VIP”. Un alt tovaras foarte bun, Shopy, s-a ocupat de poze – ii confirm ca e unul dintre cei mai buni fotografi pe care ii cunosc.”

Dupa zeci de milioane de vizualizari la clipurile anterioare, cei de la 5GANG au o misiune dificila de a ramane in top: "Speram ca piesa si clipul se vor ridica la nivelul asteptarilor fanilor, asta e cel mai important - sa facem fanii fericiti!”, spun ei. "Cand asculti aceasta piesa trebuie sa te simti ca un VIP, pur si simplu, asta e ideea.”, a mai adaugat Selly.
Publicat pe 12 August 2019 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu