BestMusic.ro » Stiri » 5GANG "loveste" din nou: concertul de la Arenele Romane este sold out, un record pentru o trupa romaneasca

5GANG "loveste" din nou: concertul de la Arenele Romane este sold out, un record pentru o trupa romaneasca

5GANG "loveste" din nou: concertul de la Arenele Romane este sold out, un record pentru o trupa romaneasca

In numai 10 zile de cand au fost puse in vanzare, biletele s-au vandut peste 50% din total, iar azi show-ul este sold out.

Sunt de fiecare data no. 1 in trending pe YouTube, iar show-ul lor de pe 1 iunie de la Arenele Romane este deja sold out, la nici o luna de cand au fost puse in vanzare biletele. 50% dintre bilete au fost vandute in numai 10 zile, un record absolut pentru o trupa romaneasca. "Vinovati” sunt cei de la 5GANG, care vor sustine cel mai mare concert de pana acum, 24/7, sambata, 1 iunie 2019.

Evenimentul va marca cea mai mare intalnire a adolescentilor cu trupa lor preferata si hiturile acesteia, alaturi de momente unice, pregatite special pentru comunitatea de fani. Biletele pentru concertul 5GANG au putut fi achizitionate aici: http://bilete.5gang.ro/ .

"Acesta e probabil cel mai mare lucru la care lucram si sunt super fericit si mandru sa il anunt in sfarsit. De Ziua Copilului, ne vedem la Arenele Romane sa spargem boxele. O sa fie multa energie, mult hype, mult SOS. Sunteti pregatiti?”, a anutat Selly pe retelele sale sociale.

5GANG este cu siguranta un fenomen, care reuseste sa surprinda de la proiect la proiect. Toate piesele lansate de cei cinci tineri au ocupat prima pozitie in YouTube Trending si au intrat in topurile locale ale magazinelor digitale.

Cu aproape 2 milioane de subscriberi pe propriul canal de YouTube, Selly este cel mai urmarit vlogger din Romania. Alaturi de Diana Condurache, Gami, Pain si Exploit, acesta a lansat proiectul 5GANG. In doar un an de existenta, cei cinci au reusit sa devina unul dintre cele mai de succes branduri ce hranesc apetitul comunitatii YouTube din Romania, prin versuri cu care adolescentii se pot identifica foarte usor si cu o energie aparte in muzica si vloguri.

Concertul 5GANG de la Arenele Romane, din 1 iunie, este un eveniment Global Events si Global Talent United, in parteneriat cu BestMusic Live Concerts.
Mai multe stiri despre: concert sold out  concerte 2019 
Publicat pe 18 Februarie 2019 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu