BestMusic.ro » Stiri » 5GANG se transforma intr-o banda de jefuitori  in noul clip "Scuze"

5GANG se transforma intr-o banda de jefuitori  in noul clip "Scuze"

5GANG se transforma intr-o banda de jefuitori  in noul clip "Scuze"

"Scuze” este noua piesa lansata de 5GANG, cu un scenariu captivant si o poveste a unui jaf intr-o banca cu 5 hoti. Cu umor si situatii neasteptate, membrii trupei si-au pus amprenta pe acest proiect inedit pentru ei, "Scuze” fiind si prima lor piesa cu o componenta de storytelling: cei 5 tineri se transforma in clip intr-o banda de jefuitori.

Daca la celelalte piese 5GANG am fost mereu atent la fiecare pas si ne-am facut multe griji despre cum o sa sune, cum o sa fie, fiind si la inceput, la piesa aceasta am decis sa go with the flow si sa fie totul natural, totul pe vibe. Am mers pe principiul ca prima idee e mereu cea mai buna si cred ca am scos un prods destul de tare”, spune Selly. "Videoclipul este ceva inedit pentru noi, e primul videoclip care are si o componenta de storytelling, primul care are o poveste. Am vrut sa diversificam, sa facem ceva complex, dar sa facem si ceva amuzant. Piesa "Scuze” este o piesa amuzanta, iar videoclipul spune povestea unui jaf intr-o banca cu 5 jefuitori foarte prosti - noi suntem stereotipul jefuitorilor nepriceputi, amuzanti, ca cei din Singur acasa”, mai spune Selly razand. "Noi ne-am distrat foarte mult si speram ca si publicul sa o faca. Ne vedem pe 1 iunie la Arenele Romane!”.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Mai multe stiri despre: concerte 2019 
Publicat pe 06 Mai 2019 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu