BestMusic.ro » Stiri »   74.000 de lei stransi la festivalul online SolidarLocal, banii merg catre Daruieste Viata

  74.000 de lei stransi la festivalul online SolidarLocal, banii merg catre Daruieste Viata

  74.000 de lei stransi la festivalul online SolidarLocal, banii merg catre Daruieste Viata

Pe 1 mai, a avut loc festivalul online de muzica, SolidarLocal, o initiativa menita sa sprijine lupta cadrelor medicale impotriva pandemiei curente.

Peste 40 de artisti si trupe au concertat timp de 12 ore, iar in final s-au strans 74.000 de lei care merg catre Daruieste Viata, pentru a ajuta sistemul medical din Romania.

Sub conceptul de ”Cel mai mare festival din sufrageria ta”, SolidarLocal a reunit pe platforma online https://solidarlocal.ro unii dintre cei mai cunoscuti artisti si trupe din tara, intr-un maraton de muzica buna: :Umbra, AG Weinberger, Alex & The Fat Penguins, Alexu and The Voices Inside, Ana Maria Munteanu, BlueVelvet, Bogdan Ioan, Breathelast, C.T.C., Days of Confusion, Dl Dani, Dora Gaitanovici, E.M.I.L., Emilian, El Negro, IOVA, Julie Mayaya, Jurjak, Just Another Lie, Les Elephants Bizarres, Liviu Teodorescu, Madalina Petre, NAVI, Nicole Cherry, om la luna, Pistol cu Capse, Phaser, RUA, Rockabella, RoadkillSoda, Riyan, Rules of Silence, Sea Section, Seredinschi, The Sonic Taste, Soul Serenade, Stema, The Kryptonite Sparks, The Different Class, Tiberiu Albu, Tobi Ibitoye, Toulouse Lautrec, Valeria Stoica, Vizi si We Singing Colors.

Festivalul a fost prezentat de: Alexandru Dima (PRO TV), Alexandru Grecu (Europa FM), Andrei Coman (MC).

Cei care au dorit sa participe la festival au putut sa isi achizitioneze bilete cu preturi de 15, 30, 50 sau 100 de lei, prin intermediul iaBilet.ro. Pana la finalul zilei, peste 2200 de persoane au urmarit live concertele si s-au strans 74.000 de lei.

”A fost o adevarata desfasurare de forte sa facem acest festival si cel mai mult ma bucura sa vad cati oameni au crezut in aceasta idee, cati au inteles ca e important sa fim solidari si responsabili si cat de multi au vrut sa ajute prin muzica. Nu pot decat sa le multumesc tuturor artistilor, prezentatorilor si partenerilor implicati si sa sper ca prin SolidarLocal inspiram cat mai multi oameni sa faca bine”, a declarat Bogdan Doltu, fondator Tac Pac Events.

"La Brico Depot Romania, ne-am implicat in lupta impotriva pandemiei COVID-19, inca de la inceputul situatiei de urgenta, atat prin masuri extinse de protectie a clientilor si a colegilor nostri, cat si prin suportul oferit comunitatilor locale. Lupta continua, asadar, impreuna cu artistii, organizatorii si toti oamenii cu suflet mare care au facut posibil Festivalul SolidarLocal, a fost o onoare sa ne alaturam efortului pe care Asociatia Daruieste Viata il depune pentru consolidarea capacitatii sistemului medical de a salva vieti. Doar impreuna, putem depasi mai usor aceasta perioada dificila.", Adela Smeu, Director General, Brico Depot Romania.

”A fost un altfel de 1 mai anul acesta, un 1 mai pe care l-am petrecut impreuna, de la distanta, fiind solidari. Le multumim tuturor artistilor care au ales sa sustina proiectele Daruieste Viata si organizatorilor SolidarLocal - ajutorul lor este de nepretuit. Si le suntem tare recunoscatori celor care au donat si care au participat la festival din sufragerie, pentru ca au respectat regulile de distantare sociala si pentru ca ne-au ajutat sa fim alaturi de cadrele medicale si de pacientii din tara, cu echipamente de protectie si echipamente medicale si prin ridicarea Spitalului Modular 1 Elias.” - Carmen Uscatu, fondatoare, Daruieste Viata

Organizatorii vor oferi posibilitatea de a urmari concertele in continuare, pe aceeasi platforma, solidarlocal.ro, tot in baza unui bilet. Banii stransi din vanzarea de bilete vor fi donati in continuare catre Daruieste Viata. Mai multe detalii vor fi anuntate pe pagina de Facebook SolidarLocal.

SolidarLocal este o initiativa Tac Pac Events, realizata cu sprijinul Brico Depot Romania si sustinuta de iaBilet.ro, PRO TV, Radio Guerrilla, Saatchi & Saatchi + The Geeks, Seven Arts, Film Event, Art Focus si 360 Revolution, in colaborare cu casele de productie Universal Music Romania, MediaPro Music, Dark Side Entertainment, HaHaHa Production, Overground, SwanBoy Music si multi artisti independenti.
Publicat pe 04 Mai 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu