BestMusic.ro » Stiri » A aparut primul trailer pentru viitorul film biografic Whitney Houston „I Wanna Dance With Somebody”

A aparut primul trailer pentru viitorul film biografic Whitney Houston „I Wanna Dance With Somebody”


"I Wanna Dance With Somebody”, filmul biografic despre Whitney Houston o are in rol principal pe Naomi Ackie si va ajunge in cinematografe pe 21 decembrie 2022.

Scenariul a fost scris de acelasi scriitor din spatele scenariului de la "Bohemian Rhapsody", Anthony Mc Carten si este regizat de catre Kasi Lemmons, cunoscuta pentru productia "Harriet".

Alaturi de Ackie, I Wanna Dance with Somebody il are si pe Stanley Tucci in rolul legendarului producator de discuri Clive Davis, care a descoperit celebrul Houston in timp ce ea canta intr-un club de noapte din New York si a semnat-o la casa lui, Arista Records. O privire asupra acestui punct de inceput al carierei lui Houston este prezentata la inceputul trailerului, cu Ackie interpretand versurile de deschidere ale hitului din 1985 al regretatei vocaliste "How Will I Know” pe scena.

Whitney Houston a fost o cantareata, manechin, actrita si producatoare de muzica americanca. In 2009, Guinness World Records a mentionat-o ca fiind cea mai premiata femeie din toate timpurile. Lista sa de premii include doua Premii Emmy, sase Premii Grammy, 30 Billboard Music Award si 22 de American Music Award, avand in total 415 premii primite de-a lungul carierei pana in anul 2010. Houston a fost de asemenea una dintre cele mai bine vandute artiste din lume, vanzand peste 170 de milioane de albume, single-uri si videoclipuri.
Publicat pe 16 Septembrie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram