BestMusic.ro » Stiri »  Abakas si Serpentyne deschid ambele concerte Tarja

 Abakas si Serpentyne deschid ambele concerte Tarja


Celebra solista TARJA Turunen va canta pe 18 octombrie la Arenele Romane din Bucuresti iar urmatoarea zi, pe 19 octombrie, la /FORM Space din Cluj Napoca. In deschidere vor urca pe scena in cadrul ambelor show-uri, Abakas si Serpentyne.

Abakas vin din Norvegia si abordeaza un rock clasic, old school, cu influente de prog si ambiental. Muzica lor de multe ori creaza episoade de melancolie, de introspectie, insa generand de fiecare data o stare pozitiva.

Serpentyne sunt din Londra si au peste 20 de ani de actvitiate, timp in care au lansat 5 Materiale de studio. Abordeaza un Symphonic Metal cu influente de Folk iar versurile pieselor sunt inspirate in mare parte de mitologie si istorie.

Asadar, pe 18 si 19 Octombrie, ne vedem cu Tarja alaturi de Abakas si Serpentyne atat in Bucuresti cat si in Cluj Napoca.

Biletele au urmatoarele preturi:

Bucuresti
- Presale - 169 lei Acces General si 199 lei Golden Circle
- La Acces - 200 lei Acces General si 230 de lei Golden Circle
Cluj Napoca
- Preasale - 129 lei
- La acces 150 lei

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Publicat pe 08 Septembrie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram