BestMusic.ro » Stiri »  Actrita Sabina Lisievici promoveaza frumusetea naturala pe plaje pustii!

 Actrita Sabina Lisievici promoveaza frumusetea naturala pe plaje pustii!

 Actrita Sabina Lisievici promoveaza frumusetea naturala pe plaje pustii!

Dupa o perioada buna de stat in casa, frumoasa actrita Sabina Lisievici si-a facut curaj si a plecat la mare. Fiind o mare iubitoare de apa si nisip, Sabina a profitat de ocazie si a realizat o sedinta foto pe plaja, fara pic de machiaj!

"Pentru mine aceasta perioada de stat in casa, a insemnat o binecuvantare pentru ten, pentru ca am facut o pauza de la machiaj. Imi place sa ma machiez zilnic si observ ca dupa o anumita perioada, tenul incepe sa isi piarda din stralucire. Asadar pentru tenul meu, a fost perfect!.”, a declarat actrita Sabina Lisievici.

Departe de ochii curiosilor, actrita a ales plaja pustie de la Vadu. "Iubesc marea si tot ce tine de ea, iubesc plajele pustii, iar cea de la Vadu este absolut magnifica. Nu am plecat de acasa cu ideea de a face un Shooting, dar atat de mult m-a inspirat peisajul, incat am zis sa profit de ocazie! Imi plac pozele naturale, imi place frumusetea naturala si tind sa cred ca noua femeilor, nu ar trebuie sa ne fie rusine sa fim naturale, indiferent de varsta. Spun asta pentru ca am vazut multe femei care si la plaja vin machiate. Femeile sunt frumoase oricum, dar mai ales naturale!.”, a declarat actrita.

Sabina Lisievici este actrita, designer si poet. Pana la varsta de 30 ani, Sabina are un CV impresionat. A scris prima sa carte la varsta de 12 ani sub egida Uniunii Scriitorilor. La varsta de 14 ani a primit marele trofeu Nichita Stanescu pentru intreaga cariera. In 2019 a urmat o carte de poezii, "Arde-ma in versuri”. A plecat in America unde a urmat Cursurile scolii de actorie a lui Bobbie Chance&Larry Chance, pe care au terminat-o si Brad Pitt, Jennifer Aniston, Drew Barrymore. A jucat in 3 filme de succes, printre care "Back 2 Back”, alaturi de Florin Piersic Jr, Paul Diaconescu, Howard Dell, Stanislav Ianevsky si multi altii. A facut parte din distributia serialului romanesc "Iubiri secrete", alaturi de Eugenia Serban, Mircea Dumbareanu. Tot in America a jucat in "I am not for sale”– film de lungmetraj si cinema si "Wild sunflower” un film de scurtmetraj produs de ea si regizat de catre regizorul nominalizat la Oscar Jhonathan Heap, in care a avut rol principal.

Publicat pe 04 August 2020 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu