BestMusic.ro » Stiri »   Adda lanseaza "Doctorii"

  Adda lanseaza "Doctorii"


Odata cu lansarea bestseller-ului "Cele trei ADDA", material in care si-a pus sufletul pe tava cu vulnerabilitate si asumare, cu zbateri sufletesti, conflicte interne si bucurii marunte din viata de zi cu zi, artista prezinta si prima piesa ce insoteste povestea din carte. "Doctorii" este numele primului single din seria de trei piese pe care Adda a pregatit-o pentru a completa marturisirile din noua sa carte.

Compusa de catre artista alaturi de Lucian Nagy, Robert Toma, Georgian Idriceanu si produsa de catre Lucan Nagy alaturi de Robert Toma, piesa "Doctorii" prezinta prin muzica si versuri anii plini de deceptie, durere, amagire, dar si putere. O poveste scrisa in cele mai grele momente si transpusa prin muzica, "Doctorii" este despre viata si despre momentele grele pentru care nu suntem pregatiti sa trecem.

"Azi nu s-a lansat o piesa cu un clip de patru minute. S-a lansat un an si jumatate din viata mea. Amplificat de oboseala sufleteasca din ultimele doua decenii. Amplificat de tot ce am negat, de tot ce am alungat. Ce nu mi-am permis sa simt. Pentru ca scopul era mereu mai mare. Bagand tot timpul mizeria sub covor, dar fiind atenta si in garda ca nu cumva sa se miste. Pana cand, au zburat toate covoarele si m-am trezit plina de praf, din cap pana in picioare. Si nu am avut de ales decat sa fac curatenie. REAL. Dar pana sa fac curat luna, am trecut prin iad, prin intuneric. Legata la ochi, loveam in toate directiile, dar niciodata nu nimeream tinta.

Ma luptam cu un dusman invizibil numit boala. Apoi m-am luptat cu mine ca sa-l accept cand a devenit vizibil. Si-apoi, mi-am amintit ca doar cu iubire pot sa vindec", spune artista.

ADDA este artista care a atins inimi prin muzica si versuri, iar in urma cu o saptamana le-a facut cunoscute pe Ada, Alexandra si ADDA in prima ei carte: "Cele trei ADDA”, ce s-a lansat oficial pe site-ul www.bookzone.ro, de unde poate fi comandata online, atat pe teritoriul Romaniei, cat si in afara tarii. "Tramvaiul 23″, "Tramvaiul sfarsitului”, "Lasa-ma sa mor” (alaturi de Nosfe), "Sa nu-mi iei trandafiri”, "Paranoia”, "Du-te la ea”, dar si "Altcineva” sunt o parte dintre single-urile de succes care au deja milioane de vizualizari pe YouTube si fac parte din materialul discografic "Fata din Diamant”, alaturi de patru piese noi. Cel mai nou album al artistei, format din 11 single-uri statement, este disponibil online, dar si in format fizic.

Mai jos puteti asculta piesa noua a Addei.
Publicat pe 22 Noiembrie 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram