BestMusic.ro » Stiri » Al Pacino se casatoreste in sfarsit?

Al Pacino se casatoreste in sfarsit?


Actorul in varsta de 74 de ani si-a surprins prietenii si fanii deopotriva declarand ca se gandeste foarte serios sa devina un barbat insurat.

Pana in acest momnet niciuna dintre partenerele lui nu a reusit sa il duca la altar. Dar se pare ca pentru Lucila Sola, care este cu 39 de ani mai tanara decat el, imposibilul a devenit posibil.

Al Pacino a spus: "Este foarte posibil sa se intample. Nu vad casatoria in felul acela, dar niciodata sa nu spui niciodata."

Actorul are trei copii din relatii anterioare: Julie in varsta de 25 de ani cu Jan Tarrant si gemenii Anton si Olivia in varsta de 14 ani cu actrita Beverly D`Angelo.

Lucila Sola si Al Pacino au o relatie care dureaza de cinci ani.

Legenda cinematografiei recunoaste ca nu s-a gandit vreodata ca se va casatori atat de tarziu. Pana acum actorul a mai fost implicat in relatii amoroase cu Diane Keaton, partenera sa din trilogia "The Godfather", Tuesday Weld, Jill Clayburgh, Marthe Keller, Kathleen Quinlan si yndall Hobbs.
Mai multe stiri despre: casatorii  casatorii vedete  vedete hollywood 
Publicat pe 10 Martie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram