BestMusic.ro » Stiri »  Alanis Morissette a realizat un cover dupa celebra piesa "Last Christmas" 

 Alanis Morissette a realizat un cover dupa celebra piesa "Last Christmas" 


Alanis Morissette sarbatoreste Craciunul cu un cover special realizat dupa piesa celebra "Last Christmas", cantata original de trupa Wham!.

Cover-ul cantaretei dupa piesa trupei Wham! este inclus pe EP-ul nou "Last Christmas", lansat de artista pe 3 noiembrie. Materialul contine patru piese, sub forma de coveruri: "Happy Xmas (War Is Over)", "Little Drummer Boy", "What Child Is This?" si "Last Christmas".

Alanis Morissette a declarat: "Perioada de vacanta apare incet. Am facut un cover dupa unul dintre oamenii si vocile mele preferate din toate timpurile... George Michael. Acest cantec de sarbatoare marca WHAM! a fost o parte importanta a copilariei mele".

Mai mult decat atat, Alanis Morissette, sotul sau si cei trei copii vor prezenta o colectie fashion speciala, pentru cunoscutul brand de imbracaminte Gap.

George Michael, jumatatea trupei Wham!, a fost inclus pe 3 noiembrie in Rock & Roll Hall Of Fame. Evenimentul a coincis cu aniversarea a 25 de ani de la lansarea "Supposed Former Infatuation Junkie", cel de-al patrulea album de studio semnat de Alanis Morissette.

Ascultati coverul artistei mai jos.
Publicat pe 07 Noiembrie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram