BestMusic.ro » Lady GaGa » 13 pentru 2013: Cele mai asteptate albume straine ale anului

13 pentru 2013: Cele mai asteptate albume straine ale anului

 
13 pentru 2013: Cele mai asteptate albume straine ale anului

2012 s-a incheiat, iar odata cu el si retrospectivele aferente, insa nu puteam renunta la topuri si topulete nici la inceputul anului, asa ca dam startul unei "liste de liste" sub denumirea "13 pentru 2013", in care va vom prezenta cele mai asteptate produse ale acestui an. Incepem cu albumele din muzica internationala. Lista din dreapta asteapta sa fie parcursa.

Ca si pana acum, am incercat sa includem in catalog albume din mai toate zonele muzicale: Rock, pop, indie, hip-hop, muzica electronica, si pe cuvant ca noi le-am asculta pe toate odata daca ar iesi maine.

Sa nu ne sariti in cap daca albumul preferat nu se afla listat, 13 materiale, in conditiile in care cel putin cinci albume mari se lanseaza lunar, necesita totusi tarie sa le lasam pe unele deoparte, asa ca avem si cateva honorable mentions: Alice in Chains, Azealia Banks, Daft Punk (nu e 100% sigur ca va aparea, asa l-am omis), Tool (ne-am saturat sa fim dusi cu zaharelul :), Jessie J, Dido si destul de multi altii.

Lista va fi updatata cu toate informatiile necesare imediat ce vor fi facute publice de artisti. De la voi vrem doar sa ne spuneti, in sectiunea de comentarii, care sunt albumele pe care le vreti neaparat la voi in CD Player anul acesta.

 Mai multe stiri despre: albume 2013  muzica 2013 
Publicat pe 07 Ianuarie 2013 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu