BestMusic.ro » Liste » 13 pentru 2013: Cele mai asteptate albume romanesti ale anului

13 pentru 2013: Cele mai asteptate albume romanesti ale anului

 
13 pentru 2013: Cele mai asteptate albume romanesti ale anului

Daca saptamana trecuta la "13 pentru 2013" va prezentam cele mai asteptate albume straine ale anului 2013, de data aceasta am aruncat o privire in ograda noastra autohtona si am selectat in lista din dreapta 13 albume care vor aparea (sau speram sa apara) in acest an in Romania.

Spre deosebire de colegii lor din showbiz-ul international, artistii nostri nu prea au obiceiul de a anunta in prealabil albumele pe care urmeaza sa le lanseze. De cele mai multe ori aflam o data exacta cu o luna, maxim doua luni inainte de lansare, lucru ce anuleaza din start mare parte din sentimentul de anticipatie care insoteste albumele straine - acestea fiind anuntate chiar si cu un an inainte cu o data fixa de lansare, timp in care doritorii pot sa faca precomenzi.

Poate e un simptom al unei industrii nesanatoase, ce functioneaza inca pe baza unei "culturi a provizoratului" care caracterizeaza cam toate indeletnicirile de pe la noi. Nu anuntam nimic cu mult timp inainte, ca poate nu se intampla. Poate nu gasim sponsori, poate nu apucam sa inregistram, poate bate vantul din fata. Pe de o parte e bine ca am reusit sa strangem 13 albume romanesti care au sanse mari sa apara in acest an (ne indoiam ca vom reusi, sincer), pe de alta parte nu avem prea multe informatii la indemana despre ele. De aceea, vom updata lista din dreapta cu noi amanunte pe masura ce acestea devin disponibile.

Haideti asadar sa vedem care sunt cele mai asteptate albume romanesti ale anului 2013!

 Mai multe stiri despre: albume 2013  muzica 2013 
Publicat pe 15 Ianuarie 2013 , de Cosmin I.

Adauga un comentariu