BestMusic.ro » Lady GaGa » Toamna 2013: cele mai asteptate albume

Toamna 2013: cele mai asteptate albume

 
Toamna 2013: cele mai asteptate albume

O sa incepem cu un cliseu si o sa va spunem ca toamna nu se numara doar bobocii, ci si lansarile de albume. Cum ne apropiem cu pasi repezi de septembrie, suntem deja bombardati de coperte, tracklist-uri, single-uri noi incantatoare sau dezamagitoare si multe teasere. In perioada septembrie - noiembrie se lanseaza o multime de materiale, din care noi am selectat 10 dintre cele mai asteptate. Vezi lista din dreapta!

Daca sunteti fani ai muzicii romanesti veti fi un pic dezamagiti: am inclus in lista doar doua albume, dar bune! Oricum, nu am fi avut prea multe optiuni, artistii romani tinand-o una si buna cu eterna fraza "lansam doar single-uri, albumele nu se vand", ori ne anunta cu trei zile inainte de aparitia pe piata a materialelor.

Revenind la top, am incercat sa-l facem cat mai diversificat din punct de vedere al genurilor muzicale, speram ca nu am omis pe nimeni.

Alte materiale pe care le-am include in top sunt: comeback-urile Cher, Moby si Emiliana Torrini, debuturile HAIM, The 1975, Chvrches si Ariana Grande, "Prism" al lui Katy Perry, noul album Kings of Leon, dar si revenirea printesei pop Britney Spears.

Voi ce albume asteptati toamna asta?

 Mai multe stiri despre: albume 2013  albume toamna 2013  chilipirul-zilei.ro/
Publicat pe 27 August 2013 de BestMusic.ro
chilipirul-zilei.ro/