BestMusic.ro » Stiri »   Alessia Cara a lansat albumul "In The Meantime"

  Alessia Cara a lansat albumul "In The Meantime"

  Alessia Cara a lansat albumul "In The Meantime"

Alessia Cara a lansat al treilea material discografic din cariera, "In The Meantime", un amestec inspirat de adevaruri dure si sunete tropicale.

Alessia a colaborat cu producatori precum Salaam Remi, un colaborator frecvent al eroului muzical al Alessiei, Amy Winehouse, si a adunat un set variat care cuprinde totul, de la breezy bossa nova ("Bluebird”) la discoteca mid-tempo ("Somebody Else”) ') si funky breakbeats ("Fishbowl")

In varsta de 25 de ani, al treilea album de studio al muzicianului canadian-italian, "In The Meantime", ofera 18 piese pop. Albumul, care este lansat dupa "The Pains of Growing", din 2018, include si single-urile recent lansate "Sweet Dream” si "Shapeshifter”.

"Tema dualitatii este recurenta pe album, asa ca a avut sens sa lansez doua piese pentru a introduce ambele capete ale firului", a explicat Cara. "Prima parte este "Sweet Dream ”, care reprezinta greutatile si neputinta din jurul ultimilor mei ani. Este vorba de insomnie si de cercurile prin care creierul meu sare peste noapte, in timp ce ar trebui sa dorm. Nu e niciodata distractiv!”

"Apoi, pe de alta parte, exista "Shapeshifter”, care are un mesaj intelept si sofisticat, intr-un mod in care simt ca reprezinta partile mai mature si mai usoare ale albumului. A trebuit sa trec prin multa durere pentru a-mi recastiga piciorul si acest cantec se simte neclintit, desi nu este cel mai fericit dintre lucruri”, a adaugat Alessia.

Cara a inceput sa construiasca o lume narativa pentru "In The Meantime" prin cele doua single-uri. Imaginile proiectului au fost conduse de personaje si atentie la detalii, ca mijloc de a descrie cu exactitate povestea prezentata prin versurile cantaretei.
Publicat pe 24 Septembrie 2021 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu