BestMusic.ro » Stiri »   Alessiah a lansat single-ul „Darling”  

  Alessiah a lansat single-ul „Darling”
 


Dragalasa de Alessiah lanseaza prima melodie din acest an, "Darling" si este pregatita sa cucereasca publicul prin imaginea de "sweetheart” si vibe-ul fresh al videoclipului.

Culori aprinse, o melodie cu un ritm uptempo, energica si perfecta pentru a intra in mood-ul de petrecere, piesa "Darling” este compusa de catre Sorin Seniuc, Ionut Catana, Alexandra Tirtirau si Alessiah si a fost produsa de catre Ionut Catana.

"Cred ca buzunarul vulnerabilitatii si al emotiei este completat de melodia "Darling”. Imi place vibe-ul disco al piesei. Piesa DARLING devine cu adevarat imaginativa si iti ofera si multa buna dispozitie, pentru ca uneori exista ceva, acolo, pentru toata lumea. Sunt incantata ca oamenii o vor asculta si isi vor face propriile amintiri cu ea”, declara Alessiah.

Videoclipul, regizat de catre SAN, o aduce pe Alessiah in ipostaze adorabile, incepand cu marea sa iubire, muzica, intr-un cadru pop-art, dar si pe terenul de tenis, cu un look retro si un decor dulce.

In videoclip, mai regasim doua personaje aflate la prima intalnire, care isi imagineaza cum va fi primul lor sarut, iar starile interioare sunt exterioarizate printr-o serie de evenimente de alte facturi. Cei doi actori din videoclip sunt interpretati de catre David Rugiero si Elena Chiriac.
Publicat pe 29 Martie 2021 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram