BestMusic.ro » Stiri »   Alessiah a lansat single-ul "Why", in colaborare cu Alpha P  

  Alessiah a lansat single-ul "Why", in colaborare cu Alpha P
 


Sweetheart-ul Romaniei, Alessiah, face echipa cu Alpha P si lanseaza single-ul "Why", o piesa pop, cu un ritm captivant ne duce cu gandul la o zi senina petrecuta pe plaja.

Energica si fresh, melodia cu beat up-tempo a fost compusa de Alessiah, Vlad Popescu, Vlad Ciresan si Ioan Cozma, iar versurile piesei au fost scrise de Vlad Ciresan, Alpha P si Alessiah. De productia piesei s-au ocupat Vlad Popescu si Florin Boka.

Referitor la piesa, Alessiah a declarat: "Am fost foarte entuziasmata, din primul moment, de aceasta piesa, avand in vedere ca este si prima mea colaborare internationala. Piesa vorbeste despre alegerile adolescentine gresite sau nepotrivite. Imi place vibe-ul summerish si faptul ca am reusit sa filmam clip-ul in Zanzibar completeaza perfect atmosfera si mood-ul pe care il transmite melodia 'Why'. A fost o placere sa colaborez cu Alpha P si sunt foarte curioasa de reactia publicului. Abia astept sa fie pentru toata lumea.”

"Why” este o piesa ce subliniaza conflictele intre generatii, despre vocile adolescentine si vocile mai mature, care prin cumulul de experiente, exprima diferente considerabile. Aceste diferente se regasesc si prin contrastul intre Alessiah si Alpha P: varsta, voce, stil, cultura etc. Toate aceste diferente insa se completeaza ca un puzzle.

Videoclipul plin de culoare, regizat de catre SAN, ilustreaza cadre exotice si a fost filmat atat in Zanzibar, cat si in Nigeria. Pentru a surprinde esenta Zanzibarului, Alessiah a filmat intr-un cartier alaturi de localnici. Cadrele cu Alpha P au fost filmate in Nigeria, intr-un peisaj de jungla. Pe parcursul videoclipului, apare si un dansator profesionist din Zanzibar care interpreaza o coregrafie mulata perfect pe ritmurile piesei. Alessiah este surprinsa fredonand versurile melodiei la telefon, asteptand un raspuns la intrebarile: "Oh why, oh why, oh why? Why you wanna treat me like that?”.

Alessiah este una dintre cele mai promitatoare artiste din noua generatie, cu potential atat pe partea de compozitie, cat si in ceea ce priveste implicarea sa in zona vizuala a melodiilor pe care le lanseaza. Alessiah si-a inceput cariera prin lansarea single-ului "Sunday".

In primul trimestru al anului 2021, Alessiah a lansat piesa "Darling”, cu un videoclip intr-un cadru pop-art. In 2020 a lansat single-urile "Hurricane", "Waiting For", "Love Me" si "I Know”, iar inceputul acestui an a venit cu un live session special pentru cele patru melodii, versiuni noi, alaturi de Muse Quartet.

Cu un background muzical format din studii si sute de ore de canto, plus lectii de chitara, parcursul ei muzical este in plina ascensiune.

Princewell Emmanuel, mai cunoscut sub numele de Alpha P, este un cantaret-compozitor nascut in Benin City, statul Edo. El crede ca sunetul sau este universal si poate ajunge in toate colturile lumii. Alpha P este aici pentru a-si conduce "haita", de aceea este numit "Regele Lupilor”.
Publicat pe 28 Iunie 2021 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram