BestMusic.ro » Stiri »   Alessiah lanseaza melodia "I Know", in varianta live-session, alaturi de Muse Quartet  

  Alessiah lanseaza melodia "I Know", in varianta live-session, alaturi de Muse Quartet
 


Alessiah incepe anul 2021 cu un mini-EP live, format din patru melodii pe care le-a lansat de-a lungul anului 2020. Prima dintre ele este cel mai recent single, "I Know".

Piesa este compusa de catre Ionut Catana, produsa de catre Vanotek, iar versurile sunt scrise chiar de catre tanara artista. Pentru live-session, primul din cariera sa, Alessiah a colaborat cu Muse Quartet, celebrul cvartet de muzica clasica.

Vizualul a fost filmat de catre Alessiah, alaturi de cele patru fete din Muse Quartet, intr-un decor urban si este regizat si filmat de catre SAN.

Alessiah va lansa saptamanal cate o piesa in varianta live, incepand cu "I Know" si continuand cu "Love Me", "Waiting For" si "Hurricane".

Alessiah este una dintre cele mai promitatoare artiste din noua generatie, cu potential atat pe partea de compozitie, cat si in ceea ce priveste implicarea sa in zona vizuala a melodiilor pe care le lanseaza. Alessiah si-a inceput cariera prin lansarea single-ului "Sunday”. In 2020 a lansat single-urile "Hurricane”, "Waiting For”, "Love Me” si "I Know". Cu un background muzical format prin studii si sute de ore de canto, plus lectii de chitara, parcursul ei muzical este in plina ascensiune..
Publicat pe 15 Ianuarie 2021 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram