BestMusic.ro » Stiri »   Alex Parker si ALMA lanseaza piesa „Hold You Down”

  Alex Parker si ALMA lanseaza piesa „Hold You Down”


Alex Parker, DJ-ul si producator roman, colaboreaza cu artista pop de origine bulgaro-britanica, ALMA Dowdall, pentru "Hold You Down”, o melodie euro-dance optimista.

Alex Parker si ALMA s-au intalnit pentru prima data in Grecia anul trecut si au compus melodia anul acesta intr-o tabara, in Bucuresti, Romania.

Alex Parker este cel mai bine cunoscut pentru faptul ca a devenit primul DJ care a pus muzica pe o turbina eoliana timp de peste 5 ore in timpul Festivalului Neversea din Romania in 2019. Parker a a scris, produs si mixat peste 50 de piese pentru artisti romani cunoscuti, precum Antonia, Delia, Alexandra Stan, Morandi, JO, Liviu Teodorescu, Irina Rimes, MIRA, AMNA, Voltaj. A castigat notorietate internationala pentru prima data in 2016 cu single-ul sau de debut, "Tropical Sun”, care a fost urmat de lansarile sale din 2017, "Synchronize” cu Alexandra Stan si "Fix Your Heart” cu Misha Miller.

Parker si-a facut debutul Ultra Music in 2019 cu "In My Mind”, care a fost urmat de "Love Games” si "Dependent”. Tot in 2019, a co-fondat Creator Records si reprezinta artisti precum Holy Molly si Olivia Addams, pentru care a produs si scris single-uri precum "Menage A Trois” si "Dumb”. In 2021, single-ul sau "I Want The Money (The Crypto Anthem)”, cu cantareata americana HERA, a fost prezentat in cladirea Times Square din New York. Mai mult, aceasta melodie a marcat prima colaborare intre un artist si o tehnologie gigantica, Elrond Network, o companie de criptomonede.

ALMA a aparut pentru prima data in industria muzicala la varsta de 15 ani, devenind celebra pe Instagram, in timp ce canta coveruri la chitara. Acum ea este printre cei mai ascultati artisti din Bulgaria, semnata la cea mai mare casa de discuri din Bulgaria - Virginia Records.

Odata cu lansarea single-ului ei de debut "Perfect” in 2019, care a obtinut un succes peste noapte in Bulgaria, Polonia, sau Grecia, urmat de melodiile ei, "Don’t Know”, "Out of Control”, "Be Alright”, "My Mama Told Me” si "Far Faraway”, ALMA a devenit o marca inregistrata pentru melodii de calitate in toata Europa Centrala si de Est. La inceputul anului 2022, ALMA a lansat single-ul "Close the Door”, care a fost sustinut de campanii in Polonia, Grecia, Turcia, Ungaria, Cehia, Slovacia, Ucraina, Belarus, Moldova si altele.

Link de streaming regasiti aici.

Asculta mai jos piesa.
Publicat pe 31 Octombrie 2023 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram