BestMusic.ro » Stiri »   Alex Parker si Milan Gavris lanseaza videoclipul melodiei "Insecure"

  Alex Parker si Milan Gavris lanseaza videoclipul melodiei "Insecure"


Alex Parker colaboreaza cu artista Milan Gavris si a lansat videoclipul piesei "Insecure", un proiect vizual ce ilustreaza o poveste de dragoste cu "ups" & "downs", dar si cu multa aventura.

"Insecure” este a doua sa piesa de pe urmatorul EP, care va fi lansat in aceasta vara si vine dupa succesul piesei "All This Love”. Piesa "Insecure" este compusa de catre Alex Parker, alaturi de Holy Moly, iar videoclipul piesei a fost filmat in Lisabona, Portugalia.

"Insecure” este o piesa inspirata dintr-o experienta foarte intensa pe plan sentimental pe care am trait-o cu un an in urma. Am fost marcat deoarece totul a degenerat intr-o zona de posesivitate…un lucru frumos devenit foarte greoi si toxic din care nu stiam cum sa ies. Mi-am dat seama ca totul a pornit din insecuritati si excese. Sunt super fericit ca am reusit sa sintetizez toata energia de acolo in ceva bun, fiind una din piesele mele de preferate. Clipul l-am realizat impreuna cu doi prieteni dragi, Vicentiu Oktavianus si Sebastian Crayn in Portugalia. Urmeaza in vara si partea a II-a", a declarat Alex Parker.

Alex Parker este un DJ, producator si compozitor roman. Parker este cel mai bine cunoscut pentru ca a devenit primul DJ care a cantat peste o turbina eoliana timp de peste 5 ore in timpul Festivalului Neversea din Romania in 2019. Parker a scris, produs si mixat peste 50 de melodii pentru artisti cunoscuti ai Romaniei, precum Antonia, Delia, Alexandra Stan, Morandi, JO, Liviu Teodorescu, Irina Rimes, MIRA, AMNA, Voltaj.

Parker a inceput sa ia lectii de pian la 6 ani si, la 13 ani, a inceput sa cante prin carciumile din Bucuresti. Pana in acel moment, a fost autodidact, dar a inceput sa studieze teoria muzicala si sa urmeze cursuri de canto la varsta de 14 ani. A castigat pentru prima data notorietate internationala in 2016 cu single-ul sau de debut, single-ul "Tropical Sun”, produs in Studiourile DeMoga. "Tropical Sun” a fost urmat de lansarile sale din 2017, "Synchronize” cu Alexandra Stan si "Fix Your Heart” cu Misha Miller.

Parker si-a facut debutul la Ultra Music in 2019 cu "In My Mind”, care a fost urmat de "Love Games” si "Addicted”. Tot in 2019, a co-fondat Creator Records si reprezinta artisti precum Holy Molly si Olivia Addams, pentru care a produs si scris single-uri ca "Menage A Trois” si "Dumb”. In 2021, single-ul sau "I Want The Money (The Crypto Anthem)”, featuring cantareata americana HERA, a fost prezentat in cladirea Times Square din New York. Mai mult, aceasta melodie a marcat prima colaborare dintre un artist si o tehnologie gigantica, Elrond Network, o companie de top 50 de criptomonede.

In 2021, Alex Parker a semnat un contract cu Universal Music Romania si a marcat inceputul acestei colaborari cu piesa "Home Alone”, alaturi de Alexandra Stan. In 2022, Alex Parker si-a unit fortele cu Bastien si a lansat single-ul "All This Love”.
Publicat pe 04 Mai 2022 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram