BestMusic.ro » Stiri »  Alexandra Stan revine in Italia dupa trei ani 

 Alexandra Stan revine in Italia dupa trei ani 

 Alexandra Stan revine in Italia dupa trei ani 

Alexandra Stan, artista care s-a bucurat de un succes international incontestabil anca de la debut, vanzand din primul an de cariera peste 1 milion de exemplare din single-ul "Mr. Saxobeat", inclus pe albumul "Saxobeats”, continua sa-si bucure fanii de peste granite si cu cel de-al doilea album, "Unlocked”, lansat an noiembrie 2014.

Dupa turneele din Japonia si Turcia, Alexandra Stan a continuat promovarea "Unlocked” cu concerte locale an Barcelona si Istanbul, oferindu-le fanilor din afara tarii un show memorabil, care contine toate ingredientele unui spectacol veritabil – muzica, imagine scenica, elemente vizuale si coregrafie de exceptie marca Emil Rengle.

Torino este urmatorul popas al artistei. Cum nu a mai cantat an Italia de trei ani, Alexandra Stan abia asteapta sa se intalneasca si cu fanii ei de acolo: "Intotdeauna e o placere sa merg an Italia. Apreciez locurile cu istorie si mi-e dor de mancarea lor gustoasa si de publicul care se manifesta liber”, marturiseste cantareata.

"Unlocked" poate fi gasit pe: iTunes, Spotify, AmazonMusic, Google Play, Xbox Music, Rhapsody, Deezer, iHeartRadio, Zonga etc.

iTunes: https://itunes.apple.com/ro/album/unlocked/id944908995
Mai multe stiri despre: revine  alexandra stan italia 
Publicat pe 23 Ianuarie 2015 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu